nowyy121 Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Witam mam problem z klima od kierowcy leci ciągle gorące powietrze nie reaguje wogóle regulacja temp. od kierowcy błędy które odczytałem przez VAGA to: V71 1794 1809 w aucie był wymieniony panel od klimy na panel z podgrzewanymi siedzeniami.
Stichy Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Zrob adaptacje ... ---------- Post dopisany at 15:34 ---------- Poprzedni post napisany at 15:33 ---------- Jest juz kilka tematow z tym samym - poczytaj
nowyy121 Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Opublikowano 2 Maja 2013 Witam koledzy zrobiłem adaptacje klimy i teraz wyskakuje mi błąd tylko G65. Nie mogę wyłączyć przycisku ECON . Czy moze byc tego przyczyna brak czynnika w układzie klimy czy moze czujnik wysokiego ćisnienia?? pomocy
iceman__89 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Sprawdź najpierw czy masz gaz jeśli nie to nabij klimę i po sprawie, a jeśli gaz jest to masz do wymiany czujnik G65 czyli tak zwany prestoat. Ewentualnie sprawdź jeszcze czy wszystko ok z kablami i wtyczką
nowyy121 Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Opublikowano 3 Maja 2013 przed adaptacja klimy tego błedu nie był i przycisk ECON wyłaczał sie normalnie. mam nadzieje ze to tylko brak gazu w układzie
Rekomendowane odpowiedzi