lkoikm Opublikowano 5 Grudnia 2006 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Na wstępie chce zaznaczyć że przez 2 miesiące nie jeździłem A4 i możliwe że mam tzw. „haluna”. Do rzeczy: ostatnio zauważyłem że kontrolka od świec żarowych jest wyraźniej słabiej podświetlana. Świece były sprawdzane i wszystkie są sprawne. Miałem również ostatnio wymieniane końcówki od wtrysków. Jaka może być tego przyczyna? w jakim silniku ta kontrolka świec? Popraw temat
Gość zdeniu Opublikowano 6 Grudnia 2006 Opublikowano 6 Grudnia 2006 chyba jednak masz "haluny" :twisted:
alfuta Opublikowano 6 Grudnia 2006 Opublikowano 6 Grudnia 2006 może nie HALUNY a sprawdź oświetlenie - zdejmij zegary i zobacz czy Ci nie wypadła oprawka wraz z żarowką. Przerabiałem to
spanky Opublikowano 7 Grudnia 2006 Opublikowano 7 Grudnia 2006 może nie HALUNY a sprawdź oświetlenie - zdejmij zegary i zobacz czy Ci nie wypadła oprawka wraz z żarowką. Przerabiałem to ta diagnoza jest najbardziej prawdopodobna ..... :twisted:
arto19 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 napewno tak jest ja tak jeżdzilem 3 misiace zanim sie dowiedzialem ze w kazdym dieselu jest kontrolka a mnie powiedziano ze nie ma heheh okazało sie ze wypadla oprawka zarówki z zegarów pozdr
Rekomendowane odpowiedzi