Wąski Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 http://www.motor-talk.de/forum/aktion/Attachment.html?attachmentId=524078&ajax=true Co za spasowanie lampy... ale to jest A3 :gwizdanie: spasowanie szkoda gadać
topor Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 witam, mam takie pytanko jak te lampy chodzi o jakosc (paruja? plastikowe czy szklane?? dobrze siweeca czy tandeta jak sonary:)???) witam;p jakosc jest ch*** paruja, sa plastikowe... z max tandetnego materiały. MIalem kiedys lampy led w Seacie. to zeby je zamontowac musialem ciac klape... a lampy mialy byc PLYG&PLAY. pierwszego dnia zaparowaly, musialem je uszcelnic specnym silikonem a na dodatek sa bardzo podatne na rysy. jak ktos chce mnie auto ala B8 to niech lepiej zainwestuje w ladny model bburago. bo robienie shitu z b5-6 to obciach wg mnie.
rafalekx Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 raggaman ale to chyba nie jest B6 Przecie to łA pińć (5)
Reggi Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 raggaman ale to chyba nie jest B6 Przecie to łA pińć (5) Jakieś to dziwne [br]Dopisany: Sierpień 23, 2008, 12:00:18 _________________________________________________Ta to A5 ...
rafalekx Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Jakieś to dziwne Za dużo palisz i wszystko wydaje Ci się dziwne Te lampy od A5ki są Chyba wiesz co wklejasz?
Reggi Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Jakieś to dziwne Za dużo palisz i wszystko wydaje Ci się dziwne Te lampy od A5ki są Chyba wiesz co wklejasz? Miałem na pulpicie taką samą fotkę z czarnymi lampami od B6 ...bałagan sorki
NORT Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 co wy tam wiecie koledzy o zabijaniu mi sie tam one podobaja no jak tam kolega napisal wczesniej kazdy ma swoj gust i upodobania inni robia jakies dziury w masce czy tam ja wycinaja zeby zamontowac lampy a tu prosze orginalnej wielkosci i rozmiarach lampy z ledami nic nieprzerabiasz onic sie niepytasz tylko odkrecasz cztery srybki wycigasz stara i podpinasz nowa nic trudnego.
Tas2die4 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Szkoda,ze z bliska juz to tak fajnie nie wyglada, szczegolnie w dzien. Jak dla mnie to same te diody sa jakies badziewnie wygladajace, w b5 jeszcze jeszcze bym to przelknal,ale w b6 juz nie.
Dibo Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Wogóle takie LEDy gryzą się z sylwetką B6. O ile w nocy jak nie widać auta jako tako to wygląda to w dzień już jest
Wąski Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 co wy tam wiecie koledzy o zabijaniu mi sie tam one podobaja no jak tam kolega napisal wczesniej kazdy ma swoj gust i upodobania inni robia jakies dziury w masce czy tam ja wycinaja zeby zamontowac lampy a tu prosze orginalnej wielkosci i rozmiarach lampy z ledami nic nieprzerabiasz onic sie niepytasz tylko odkrecasz cztery srybki wycigasz stara i podpinasz nowa nic trudnego. a to xenon czy bixenon ,zrób zdjęcia z bliska w dzień
siemian Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 NORT a masz taki super wielki metalowy spoiler a'la WRC??
NORT Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 HAHA nie niemam super spoilera i niemam znaczka VX6 na tylniej klapie i niemam czerwonej tasiemki na tylnej szybie.
Dibo Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 NORT a masz taki super wielki metalowy spoiler a'la WRC??
miron78 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Nort jak możesz i masz to wklej fotki jak autko w dzień wygląda - chętnie zobaczę Nie miałem okazji zobaczenia ich na żywo. Może nie są one przełomem w dziedzinie lamp ale do wieś tuningu raczej im daleko. Dlatego nie rozumiem tego typu tekstów : NORT a masz taki super wielki metalowy spoiler a'la WRC?? Od kiedy wszystkim musi się to samo podobać ? Przypominam, że jest pewna różnica pomiędzy wyrażeniem swojej opini a wyśmiewaniem się
siemian Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 ale ja się nie wyśmiewam. Zażartowałem sobie i widze że Nort przynajmniej ma poczucie humoru. Pozdrawiam
Dibo Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Mnie też ciekawi dzienne zdjęcie. Bo do tej pory pokazywane na forum LEDy w B6 w dzień wyglądały
Rekomendowane odpowiedzi