Sebo_ Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 witam oto moja A4 po delikatnym optycznym
Cuber Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 fajna Audika tylko troszke trawa za wysoka na fotkach :gwizdanie: przydał by sie zwias -20 -30 bo wysoko stoi wrzuć jeszcze fotki wnętrza :th:
voxan69 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 ładne auto ale zawias to mus w dół :th:
Reggi Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 ładne auto ale zawias to mus w dół :th: No i ja bym sie pozbył brewek :th:
Gość arti180 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Fajne autko, trawa do skoszenia i na glebe
rav Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgadza się autko fajne tylko kierownicę chyba ma przystosowaną do ruch lewostronnego . Jeśli się mylę to mnie poprawcie
Gość arti180 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 niom, kierowca z prawej strony
rav Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Kolega siedzi w IRL.. Jesli auto będzie poruszać się po Irladndi to spoko, a jeśli (Sebo_) będziesz w ruchu prawostronnym to z tą kierownicą będzie małe utrudnienie. No chyba, że będziesz miał pilota który będzie Cię informował, czy nic nie jedzie z przeciwka podczas wyprzedzania. :polew:
HiRide Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Skos trawe koniecznie :)Ladna zielona jest dobrze rosnie :th: a te drzewa to daja owoc jakis? ziemie tam urodzajna na wyspach ? a tak w ogole to fajny kolor auta
Sebo_ Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Opublikowano 2 Lipca 2008 Skos trawe koniecznie :)Ladna zielona jest dobrze rosnie :th: a te drzewa to daja owoc jakis? ziemie tam urodzajna na wyspach ? a tak w ogole to fajny kolor auta hehehehe... zdjecie zrobione w PL na wiosce wiec trawa nieskoszona kierownica po prawej bo to Irlandzkie autko... w PL tylko na wakacjach... co do zwisu macie chyba racje... ile by mnie to kosztowalo obnizenie ????
Rekomendowane odpowiedzi