Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy to normalne że przy tarczówkach koło stoi lekko w prawo , czyli nie jest na środku, tak jakby przekoszone w stronę zacisku i tarczy po całości ?

Względem przedniego widelca/amortyzatora felga ma być wyśrodkowana. Natomiast sama piasta jest inna pod tarczę i pod vbrake stąd wrażenie przesunięcia osi koła.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam ponownie

Pytanie

Wymieniłem łańcuch ponieważ stary strzelił

Niestety okazuje się że po wymianie wolnobieg przeskakuje więc tez należy go wymienić

Mam kłopot bo szukałem na allegro i nie mogę znaleźć takiego wolnobiegu jaki mam obecnie

zęby które mam u siebie (7 rzędów ) 26.23.20.17.15.13.12 Z przodu mam już założoną nowa korbę 42.34.24

Czy nie będzie problemu i nic nie wpłynie na jazdę jeśli założę 28.24.22.20.18.16.14 ?

Opublikowano

szukałem na allegro i nie mogę znaleźć takiego wolnobiegu

to może podejdź do sklepu rowerowego i tam zamów- w sklepie rowerowym- mają pojęcie o częściach i ich zamiennikach

Opublikowano

Witam ponownie

Pytanie

Wymieniłem łańcuch ponieważ stary strzelił

Niestety okazuje się że po wymianie wolnobieg przeskakuje więc tez należy go wymienić

Mam kłopot bo szukałem na allegro i nie mogę znaleźć takiego wolnobiegu jaki mam obecnie

zęby które mam u siebie (7 rzędów ) 26.23.20.17.15.13.12 Z przodu mam już założoną nowa korbę 42.34.24

Czy nie będzie problemu i nic nie wpłynie na jazdę jeśli założę 28.24.22.20.18.16.14 ?

Nie będzie problemu. Delikatnie bardziej naciągnięta będzie tylna przerzutka

Z przodu mam tarczówki mechaniczne

Współczuję...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

pany 

evado czy crossway co lepsze w granicach do 2,5k 

Opublikowano

moze sie komuś przyda 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...