Jarosławek Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witam, Jakieś sk.... (żeby im kółko odpadło) ukradli mi halogeny z mojej A4 i kupiłbym sobie nowe ale pewnie znowu przyjdą, dlatego mam pytanie, czy ktoś ma jakiś pomysł na zabezpieczenie sie przed kradzieżą? Pozdrawiam Jarek
immmortal Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witam, Jakieś sk.... (żeby im kółko odpadło) ukradli mi halogeny z mojej A4 i kupiłbym sobie nowe ale pewnie znowu przyjdą, dlatego mam pytanie, czy ktoś ma jakiś pomysł na zabezpieczenie sie przed kradzieżą? Pozdrawiam... Jarek Nie kupuj ich wcale ...Z autopsji: kolega chciał zabezpieczyć przed kradzieża radio....zrobił to skutecznie,ale za to stracił wszystkie szyby w aucie( złośliwy złodziej) ... po prostu załóż halogeny i tyle...może tym razem lusterka zapie....ą!Taki już naród
mcm Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 ja kiedyś jednego frajera pogoniłem strzałem z wiatrówki w dupe, jak sąsiadowi radio rąbał :th:
Wąski Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 Przykręć nietypowymi śrubami i daj dodatkowe nakrędki z tyłu po Dwie
domelq Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 Taki naród, nie ma mocnych. Jak się buraki uprą to Ci całą maskownicę w zderzaku upier... niczą. Pewnie zeby na złość zrobić. mcm00 niezłe masz oko z tą wiatrówką. Chyba, że gość miał niekiepsko szeroka d*pę . I dobrze, należało się
Gość Matiz Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 Schowaj halogeny do kartonu i woź je w bagazniku . Lepiej ich nie zabezpieczaj bo jak sie wkur** to ci cale auto zarypia :kox
Rekomendowane odpowiedzi