YEezy Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Czy jak założę felgę 18x8, ET-42, rozstaw 5x112 i felgę 225/40 to wszystko się spasuje ? Żadnych tarć, odbijania przy dziurach etc.? Mowa o nadwoziu Avant z zawieszeniem s-line. Zastanawiam się bo spoglądałem w nadkole i wydawało mi się mało miejsca (aktualnie mam 15").
Wandej Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Czy jak założę felgę 18x8, ET-42, rozstaw 5x112 i felgę 225/40 to wszystko się spasuje ? Żadnych tarć, odbijania przy dziurach etc.? Mowa o nadwoziu Avant z zawieszeniem s-line. Zastanawiam się bo spoglądałem w nadkole i wydawało mi się mało miejsca (aktualnie mam 15"). Wejdzie tylko koło będzie trochę schowane w nadkolu:good: Trzeba by zapodać dystans taki zeby było ET35:wink:
YEezy Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Opublikowano 5 Marca 2013 Aczkolwiek jeśli nie założę dystansu i pomijając wizualny fakt schowania felgi w nadkolu, ze strony technicznej wszystko będzie pasowało ? ;]
Wandej Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Aczkolwiek jeśli nie założę dystansu i pomijając wizualny fakt schowania felgi w nadkolu, ze strony technicznej wszystko będzie pasowało ? ;] Dokładnie tak:good:
Rekomendowane odpowiedzi