Uncle-QBUS Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Witam, mam problem, wczoraj nagle wyskoczył mi błąd na FISie, że mam spalona żarówkę ośw. tablicy rej. Patrzę i faktycznie nie świeci ani jedna, ani druga lampka. Dziś odkręciłem lewą i prawą i stwierdziłem że nie ma napięcia w stykach. Patrzyłem do skrzynki bezpieczników, ale nie widzę tam bezpiecznika od ośw. tablicy rejestracyjnej ani nic pokrewnego. Wydaje mi się, że taki bezpiecznik musi być. Jeśli ktoś wie który bezpiecznik odpowiada za ośw.tab. rej to proszę o pomoc, lub jeśli ktoś miał podobny problem i sobie z tym poradził. Pozdrawiam
pabloooo85 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Witam mam ten sam problem i wydaje mi się ,że będzie to wina przełamanego przewodu w klapie bagażnika , nie rozbierałem jej jeszcze bo panuja syberyjskie mrozy .Czekam na cieplejsze dni . Uncle daj znać czy uporałeś się z tym tematem .
seba82 Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 mialem to soma przelamany przewod ktory idzie do klapy byly mrozy przewod z twardnial i i sie uksyl pozdr
Pretor Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Czy udało Wam się rozwiązać problem? Od wczoraj mam to samo. Błąd na fisie raz był a raz nie, teraz już jest ciągle. Przed chwilą rozbierałem lampki i wymieniłem żarówki, styki przeczyściłem (w klapie także) i dalej nie świecą obie lampki.
Biszczan Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Spotkał mnie podobny problem z tym, że z oświetleniem tablicy rejestracyjnej nie działo się nic dopóki nie wymontowałem żarówek. Wywaliło błąd: 01504 - Bulb for License-Plate Light (X) 57-00 - Electric Circuit Failure Sprawdzałem napięcie i po prawej stronie jest niestabilne, ale jakoś udało mi się dogiąć styki i teraz świeci nie tylko lewa, ale i prawa
TarekA4b6 Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 I co panowie był to przełamany przewód ? bo właśnie spotkała mnie ta sama sytuacja ,tylko do tego nie działa mi jeszcze otwieranie bagażnika
GreGoriO Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 oświetlenie tablicy idzie bezpośrednio z MCE(C32/6) 0,35 szary, który zamienia się w szary/żółty
Rekomendowane odpowiedzi