adiq90 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Witam. Dziś po raz pierwszy wykonałem logi w swoim A4, są to logi statyczne i BS, dynamiczne wrzucę wkrótce. Dodam, że nie zauważyłem jakiś niepokojących zachować samochodu. Jedynie co mnie zaniepokoiło to, że podczas delikatnego przyśpieszania na drugim biegu, samochód trochę szarpie. Również podczas postoju, na biegu jałowym, wskazówka obrotomierza delikatnie pływa. Może coś z przepływomierzem jest nie tak. Zwracam się z prośbą do fachowców. Może da się coś wywnioskować z logów. Za pomoc, z góry, serdeczne dzięki Dorzuciłem logi dynamiczne. Może teraz będzie można z logów więcej wywnioskować. Proszę o ponowną analizę logów. Statyczne: VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM BS: VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Dynamiczne: VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Dorzuciłem logi dynamiczne. Może teraz będzie można z logów więcej wywnioskować. Proszę o ponowną analizę logów.
pakotomasz Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Wygląda dobrze. Więcej się dowiesz jak dorzucisz dynamiczne.
Rekomendowane odpowiedzi