kicker Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Do użytkowników benzyniaków, możecie sprawdzić VAGiem jaką wartość macie po wciśnięciu maksymalnie pedału hamulca(z całych sił) na włączonym silniku w ABS-Brakes, grupa 005, "Brake pressure"?? ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ----------
kicker Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Opublikowano 9 Marca 2013 Nie wiem czy jest dobrze bo nie mam porównania
kicker Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Opublikowano 9 Marca 2013 Chce sprawdzić czy Ci co mają te heble na dotyk mają większe czy mniejsze wartości.
Dev Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 ale to musisz sprawdzac na bloku i na przewodach
kicker Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Opublikowano 9 Marca 2013 Chce porównać wartości na blokach ABS bo i tak nie mam czym zmierzyć ciśnienia na przewodach.
Dev Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 jutro poszukam jakiegoś wolnego zegara to Ci pozyczę
kicker Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Opublikowano 11 Marca 2013 jutro poszukam jakiegoś wolnego zegara to Ci pozyczę Coś się znalazło ??
Rekomendowane odpowiedzi