Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Obniżone zawieszenie H&R i problemy ze prowadzeniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na razie jakoś ten 5 bieg do mnie nie przemawia... ani 4 ;D

Opublikowano

Jak masz seryjny zawias koze i felgi 17 z szerokim kapciem to jest miodzio polecam :wink: frajda jak bmw :naughty:

Opublikowano

dopiero co gwint wsadziłem ;)

Opublikowano

O widzisz to weź się rozpędź po zakrętach i zobaczy czy auto podczas granicy przyczepności kuł nie leci prosto zamiast skręcać bo ciekawy jestem jak gwint się przy większych prędkościach zachowuje bo widomo ze w niskich to idzie jak po szynach jakie masz odczucia w tym kierunku ?

Opublikowano

na tą chwile mogę jedynie powiedzieć, że w zakrętach trzyma się jak przyklejony, a nie miałem jeszcze okazji sprawdzić co sie dzieje na granicy przyczepności... :wink:

Opublikowano

No to sprawdź jak będzie okazja strasznie jestem ciekawy :wink:

Opublikowano

Zanim kolega sprawdzi to ja mogę odpowiedzieć, jak w każdym aucie im niżej a przez to twardziej tym auto zachowuje się bardziej nerwowo przy przekraczaniu granicy przyczepności :hi:

Opublikowano

Zanim kolega sprawdzi to ja mogę odpowiedzieć, jak w każdym aucie im niżej a przez to twardziej tym auto zachowuje się bardziej nerwowo przy przekraczaniu granicy przyczepności :hi:

No to by się zgadzało że się nie da oponować bokami jak nisko było :kwasny:

Opublikowano

No to by się zgadzało że się nie da oponować bokami jak nisko było :kwasny:

U Ciebie był trochę inny problem, mianowicie sprężyny powinno się zakładać kompletami (4szt ) ponieważ wystarczy że przód nie zgra się ( powiedźmy twardością sprężyn ) z tyłem i już auto będzie się źle prowadziło....

Opublikowano

Kolego ale ja wymieniłem 4 sztuki z przodu jeszcze mam twardziele i nie prowadzi się idealnie ale lepiej niż oststnio :hi:

Opublikowano

Jak założysz 4szt takich samych to dopiero zobaczysz różnicę - nie mówimy oczywiście o normalnej jeździe po mieście tylko jak to nazwałeś granicy przyczepności...

Opublikowano

Powiem ci że najwięcej czuć jak pogrzebiesz w przodzie jak zatwardo to nie idzie skręcać tylko jest podsterowny :/