Rapciuch-R1 Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Koledzy mam problem z alarmem a mianowicie mam centralny w kluczyku. Od jakiegos czasu nie łapie mi otwieranie drzwi z pilota lub zamykanie ale jak otworze-zamkne kluczykiem drzwi i przekrece to wtedy zalapie z pilota. czasami nawet bez przekrecania w drzwiach zalapuje. co może byc koledzy??? Kluczyk z pilotem ori.
Rapciuch-R1 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Opublikowano 15 Marca 2013 bateria w kluczyku? nie wiem?
Kris691 Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 raczej bateria w pilocie slaba zobacz tez czy z dalszej odleglosci od samochodu lapie jak nie i dopiero zalapuje z bliska to bateria
oktawiusz5 Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 wiadomo o co chodzi czy w kluczyku czy w pilocie
Rapciuch-R1 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Opublikowano 16 Marca 2013 raczej bateria w pilocie slaba zobacz tez czy z dalszej odleglosci od samochodu lapie jak nie i dopiero zalapuje z bliska to bateria czasem nawet jak stoje kolo auta nie chce otworzyc z pilota. a czasami lapie. ale jak otworze kluczykiem i przekrece i potem zalacze alarm to zalapuje.
kowirr666 Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 moze bedzie to brzmialo conajmniej dziwnie ale sprobuj przylozyc pilota do glowy i wtedy nacisnij guzik, taki magiczny sposob ale glowa w jakis niewytlumaczalny sposob wzmacnia sygnal....
Rapciuch-R1 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Opublikowano 17 Marca 2013 moze bedzie to brzmialo conajmniej dziwnie ale sprobuj przylozyc pilota do glowy i wtedy nacisnij guzik, taki magiczny sposob ale glowa w jakis niewytlumaczalny sposob wzmacnia sygnal.... ??:d:d:d
bell23 Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 witam zwiększenie zasięgu po przyłożeniu do głowy potwierdzam ja zbliżam do brody i jest zauważalny wzrost zasięgu
kowirr666 Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 posmiali sie juz a teraz niedowiarki sprawdzcie, oczywiscie nie dziala jak ktos ma orzecha wloskiego zamiast szarych komorek:grin:
Rapciuch-R1 Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Opublikowano 22 Marca 2013 juz działa:] baterie wymienione:P posmiali sie juz a teraz niedowiarki sprawdzcie, oczywiscie nie dziala jak ktos ma orzecha wloskiego zamiast szarych komorek:grin:
Rekomendowane odpowiedzi