husain Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 witam! mam do wymiany tłumik środkowy. W inter-car`sie chca za niego 280PLN na allegro znalazlem za 150PLN http://allegro.pl/item380805323_tlumik_srodkowy_audi_a4_1_8i_20v_gratissy_.html czy ktoś może doradzić? czym one sie mogą różnić oprócz ceny?
Norbi TDI Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 Jestem ciekawy jakiej firmy zaproponowali ci tłumnik intercarsie, na temat tego z PolmOstrów moge powiedziec same pozytywy, kupiłem tej firmy koncowy tłumnik do Golfa i przez cztery lata mojej eksploatacji nic sie nie działo, nie rdzewiał itd. zaznacze jeszcze że montowałem go sam i był pasowny w 100 % Polecam
b3rs Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 Jestem ciekawy jakiej firmy zaproponowali ci tłumnik intercarsie, na temat tego z PolmOstrów moge powiedziec same pozytywy, kupiłem tej firmy koncowy tłumnik do Golfa i przez cztery lata mojej eksploatacji nic sie nie działo, nie rdzewiał itd. zaznacze jeszcze że montowałem go sam i był pasowny w 100 % Polecam Na aukcji jest tłumik Ferroz. Polmo nie produkuje tłumika do B5 1.8. Tłumiki do 1.8 i 1.8T są inne, np Bosal czy Asmet (aczkolwiek z zewnątrz takie same), nie wiem dlaczego ten oferują do obu. Pewnie jest od 1.8 T a założenie "w dół" nie zaszkodzi.
husain Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Opublikowano 3 Lipca 2008 nie wiem jaki inter cars mi proponował poniewaz podali tylko cene a o firme nie zapytałem ;/ jakiej firmy tłumik środkowy polecicie ?
Norbi TDI Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 jakiej firmy tłumik środkowy polecicie ? Najlepiej orginalny OOOO
husain Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Opublikowano 4 Lipca 2008 jakiej firmy tłumik środkowy polecicie ? Najlepiej orginalny OOOO jakiej firmy tłumik środkowy polecicie ? Najlepiej orginalny OOOO a z zamienników ? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi