Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór,

tak jak cały nadchodzący Nowy Rok

upłyną Wam w szczęściu i radości

Wesołych Świąt wszystkim :>

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

3 stycznia to i ja rzeszow odwiedze :)

nareszcie mam wolne

ze względu na SID'a proponuje przesunąć spot na 3 :>, choć kto wie, 10 może też zaglądnie

Opublikowano

SID a 10 Stycznia? :)

he he 3 jestem w PL (10 gdzies w paryzu bede).

Ale mimo to jeszcze ze dwa razy w rzeszowie bede do 6 stycznia o ile pogoda dopisze.

Jak ktos chce stanac na swiatlach ze mna to zapraszam :)

Opublikowano

SID a 10 Stycznia? :)

he he 3 jestem w PL (10 gdzies w paryzu bede).

Ale mimo to jeszcze ze dwa razy w rzeszowie bede do 6 stycznia o ile pogoda dopisze.

Jak ktos chce stanac na swiatlach ze mna to zapraszam :)

mam dobrą linkę holowniczą, więc na tych światłach to się co najwyżej mogę podczepić

rozwiązaniem jest spot w Paryżu :>

Opublikowano

spoty w paryżu są co tydzien w niedziele rano,

inna liga niż w PL - nie raz widziałem

Opublikowano

Dobry wieczór koledzy :) jak tam swieta minely? duzo % przeplynelo przez zyly? :P hehe :)

co prawda mialam inne plany na 10 stycznia ale postaram się zawitać na spota :)

Opublikowano

Dobry wieczór koledzy :) jak tam swieta minely? duzo % przeplynelo przez zyly? :P hehe :)

co prawda mialam inne plany na 10 stycznia ale postaram się zawitać na spota :)

Ja wczoraj delikatnie powalczyłem :naughty: delikatnie bo dziś chcę sobie pojeździć bo mi się nudzi :kox:

Opublikowano

Ja też odrobinkę, czyli sporo.

Dziś rano zbiorniczek od wspomagania pusty :confused4:

Opublikowano

Dziś rano zbiorniczek od wspomagania pusty :confused4:

No to módl się żeby to nie był magiel :decayed: chodź przewód ciśnieniowy też nie jest tani (645zł.) :kwasny:

Opublikowano

siemano koledzy ;)

bedzie moze na tygodniu jakis mini spocik?? :) chcialabym podowiadywac sie kilku rzeczy o klubie, a wolalabym nie przez forum :P

Opublikowano

no i znowu biaaaało mamy :)

Tygrysiczka moze do Slawqa zagadaj na pm, on bedzie pewnie najwiecej wiedzial o klubie:wink4:

Opublikowano

Panowie, widze ze u was w klubie takie samo gówno jak i w a4club.eu !!! chyba ze tu sa tylko takie pojedyncze osobki ktore nie sa warte kawałka suchego liścia :/ ŻAL!

Opublikowano
  • Autor

siemano koledzy ;)

bedzie moze na tygodniu jakis mini spocik?? :) chcialabym podowiadywac sie kilku rzeczy o klubie, a wolalabym nie przez forum :P

Siemasz :)

Na tygodniu spotów nigdy nie robiliśmy..., przyjęło się, że spoty są średnio co 3 tygodnie gdzie przyjeżdza 10-15 aut . Jak zrobi się cieplej i będzie wola wiekszości to zrobi się częsciej.

Jesli masz jakies pytania o Klubie to pytaj na PW, albo na najbliższym spocie :good:

Panowie, widze ze u was w klubie takie samo gówno jak i w wytarmoś-mi-suty.eu !!!

Ale o co Ci konkretnie chodzi?

Opublikowano

no niestety, tutaj nie tarmosimy :confused4:

Opublikowano

hmm przepraszam, ale wydaje mi sie ze sie zapedzilam, chodz do konca nie jestem tego pewna. Jak sie dowiem, dokladnie o co chodzi to wtedy stwierdze czy jest kupa czy nie :P

ale na terazniejsza chwile,przepraszam bardzo! :) chyba jestem zbyt przeczulona juz przez tamten klub.. przyjmę konsekwencje mojej wypowiedzi z honorem :P takze.. ;)

Opublikowano
  • Autor

Nie ma co przepraszać bo tutaj nikt sie nie obraża..., a jesli chodzi o tamten "klub" to publicznie wypowiadał sie nie będę bo szkoda czasu. Jedno co jest pewne to, że dużo ludzi wraca do nas i to chyba o czymś świadczy :good:

Opublikowano

ja jestem w jednym i w drugim dlatego nie chce sie takze za duzo tu wypowiadac na ten temat, ale nie tylko dlatego :) Ja z nikim wojny nie prowadze to chyba mnie nikt nie zje ze jestem w dwoch klubach. Sa osoby z tamtego klubu ktore lubie i napewno z tego bedzie wiele ktotre polubię :P Dla mnie wogole te klotnie sa nie potrzebne :) ja bym was tam wszystkich chciala razem zobaczyc :) milo by bylo jakby Audi a4 mialo jeden klub,a nie 50 :) ale to wasza sprawa :P moze kiedys m sie uda was pogodzic :naughty::P

Opublikowano
  • Autor

Pierwsza sprawa to taka, że nikt nie jest z nikim pokłócony (przynajmniej w Rzeszowie) :) . Druga sprawa to taka, że kiedys był jeden klub, a4-klub.pl jednak kilka osób strzeliło focha, postanowiło się wyłamać i stworzyli tamto coś. Jakie były przyczyny tego i jakimi metodami tamten klub próbował pozyskiwać naszych użytkowników to inna sprawa :decayed:

Opublikowano

no jak to nie pokłócony? przeciez to cos co tak namieszalo miedzy dwoma klubami jakos sie musi nazywac nie? :P moze pogadajmy o przyjemniejszych rzeczach niz te klotnie i przepychanki :P

robicie jakies spoty grillowe albo imprezkowe?? :) bo chyba spot nie ogranicza sie u was do stania na parkingu ;> :P:P