wrclaguna Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Marcin dzis widziany na Powstancow za zapora kolo 11.38 mega cool usmiech na swiatlach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Powitać wszystkich Panie i Panowie dzięki za udaną imprezkę i towarzystwo, szkoda ze ten weekend tak szybko zlecial :gwizdanie: Do zobaczenia na letnim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Powitać wszystkich Panie i Panowie dzięki za udaną imprezkę i towarzystwo, szkoda ze ten weekend tak szybko zlecial :gwizdanie: Do zobaczenia na letnim Witam Mariusz , także dziękujemy za miłe towarzystwo & udana zabawe ( na letni już odkładam kase na paliwo :polew:) - pozdrowionka dla waszej 3-ki sorrka za :wink4: [br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 20:24_________________________________________________ Marcin dzis widziany na Powstancow za zapora kolo 11.38 mega cool usmiech na swiatlach zgadza się pomykałem do domu , a śmiałem bo byłem po spowiedzi :polew: przepraszam Grzegorz, ale Cię nie widziałem ( chyba jechałeś czymś innym niż A4, bo w A4 to zobaczył bym Cię ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Dzieki GM i Slaweq za fajnie spedzone towarzystwo w BT Marcin jechalem firmowym Boxerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 BRD+AL+ROGAL=188,4KM :gwizdanie: jak z Nm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Skalar jesteś na świętach w Tbg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Skalar jesteś na świętach w Tbg oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 oczywiście to będę dzwonił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 oczywiście to będę dzwonił Ok. Chociaż jak zwykle nie wiem czym przyjadę PS. Są już letnie gumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 BRD+AL+ROGAL=188,4KM :gwizdanie: jak z Nm? 380,6 oczywiście to będę dzwonił Ok. Chociaż jak zwykle nie wiem czym przyjadę PS. Są już letnie gumy ja tam widze felgi a na nich jakies gumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Pany i jak tam temat gazownika. Ma ktoś namiar na kogoś dobrego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Ja troche spóźniony... GM, wrclaguna, dzięki za miłe towarzystwo na zlocie w BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid0 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Pany i jak tam temat gazownika. Ma ktoś namiar na kogoś dobrego ? Łukawica :-) za Sanokiem, a tak to sorry ale rozkładam ręce jak widze panów z czakramu czy innych markowych warsztatów, a powiedz jaką chcesz instalacje założyć ? bo to też nie każdy zakład lubi jak kil net wymyśla..... ja byłem w czakramie to mi powiedzieli 1900zl ..... za sekw. to ja sie ich pytam dwa razy czy to z robotą.... a wiem ile kosztują poszczególne części .... no i w końcu wydarłem od nich na jakich elementach chcieli to złożyć więc podziękowałem...i pojechałem do zakładu z polecenia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Co do instalacji to na świętach przysiądę i przekopię temat. Na chwilę obecną w temacie gazu mam zaległości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Chlopaki, dzisiaj koło 17.00 pod castoramą w rzeszowie. czarna B6 w sedanie na przemyskich blachach ? Kierownik około 25-30 lat. to Ktoś z Forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiczka Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 obwodnica, okolo godziny 16.30 kierowal sie w strone zwięczycy, srebrny sedanik, z nakleja klubowa ;> czy to ktoś z was? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 obwodnica kolo manty, dzisiaj kolo 21, srebrny avancik, troche ponad 200 km/h, kto to byl :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 obwodnica, okolo godziny 16.30 kierowal sie w strone zwięczycy, srebrny sedanik, z nakleja klubowa ;> czy to ktoś z was? :> To ja byłem Widziałem Cie Trzecie światło stop Ci całe nie świeci :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiczka Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 no wlasnie cos mi sie znajoma mordka wydawala ale ja was wszystkich poznalam jak bylo ciemno i do dzis nie wiem jak kto wyglada :> a no nie świeci nie świeci ;-) nie moge sie zabrac do wymiany heh, wczoraj moj chlopaczyna kupil zarowke to nie pasuje i tak wkolko Skalarx to zapewne nie byl rtocki :> on tak spokojnie nie jezdzi przeciez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Skalarx to zapewne nie byl rtocki :> on tak spokojnie nie jezdzi przeciez Skalarx chyba mówił o sobie A ja wczoraj widziałem w moich stronach furkę dsz-a33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi