Opublikowano 29 Marca 201016 l Marcin dzis widziany na Powstancow za zapora kolo 11.38 mega cool usmiech na swiatlach
Opublikowano 29 Marca 201016 l Powitać wszystkich Panie i Panowie dzięki za udaną imprezkę i towarzystwo, szkoda ze ten weekend tak szybko zlecial :gwizdanie: Do zobaczenia na letnim
Opublikowano 29 Marca 201016 l Powitać wszystkich Panie i Panowie dzięki za udaną imprezkę i towarzystwo, szkoda ze ten weekend tak szybko zlecial :gwizdanie: Do zobaczenia na letnim Witam Mariusz , także dziękujemy za miłe towarzystwo & udana zabawe ( na letni już odkładam kase na paliwo :polew:) - pozdrowionka dla waszej 3-ki sorrka za :wink4: [br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 20:24_________________________________________________ Marcin dzis widziany na Powstancow za zapora kolo 11.38 mega cool usmiech na swiatlach zgadza się pomykałem do domu , a śmiałem bo byłem po spowiedzi :polew: przepraszam Grzegorz, ale Cię nie widziałem ( chyba jechałeś czymś innym niż A4, bo w A4 to zobaczył bym Cię )
Opublikowano 29 Marca 201016 l Dzieki GM i Slaweq za fajnie spedzone towarzystwo w BT Marcin jechalem firmowym Boxerem
Opublikowano 31 Marca 201016 l oczywiście to będę dzwonił Ok. Chociaż jak zwykle nie wiem czym przyjadę PS. Są już letnie gumy
Opublikowano 31 Marca 201016 l BRD+AL+ROGAL=188,4KM :gwizdanie: jak z Nm? 380,6 oczywiście to będę dzwonił Ok. Chociaż jak zwykle nie wiem czym przyjadę PS. Są już letnie gumy ja tam widze felgi a na nich jakies gumy
Opublikowano 31 Marca 201016 l Autor Ja troche spóźniony... GM, wrclaguna, dzięki za miłe towarzystwo na zlocie w BT
Opublikowano 31 Marca 201016 l Pany i jak tam temat gazownika. Ma ktoś namiar na kogoś dobrego ? Łukawica :-) za Sanokiem, a tak to sorry ale rozkładam ręce jak widze panów z czakramu czy innych markowych warsztatów, a powiedz jaką chcesz instalacje założyć ? bo to też nie każdy zakład lubi jak kil net wymyśla..... ja byłem w czakramie to mi powiedzieli 1900zl ..... za sekw. to ja sie ich pytam dwa razy czy to z robotą.... a wiem ile kosztują poszczególne części .... no i w końcu wydarłem od nich na jakich elementach chcieli to złożyć więc podziękowałem...i pojechałem do zakładu z polecenia....
Opublikowano 31 Marca 201016 l Co do instalacji to na świętach przysiądę i przekopię temat. Na chwilę obecną w temacie gazu mam zaległości
Opublikowano 31 Marca 201016 l Chlopaki, dzisiaj koło 17.00 pod castoramą w rzeszowie. czarna B6 w sedanie na przemyskich blachach ? Kierownik około 25-30 lat. to Ktoś z Forum ?
Opublikowano 31 Marca 201016 l obwodnica, okolo godziny 16.30 kierowal sie w strone zwięczycy, srebrny sedanik, z nakleja klubowa ;> czy to ktoś z was? :>
Opublikowano 31 Marca 201016 l obwodnica kolo manty, dzisiaj kolo 21, srebrny avancik, troche ponad 200 km/h, kto to byl :polew:
Opublikowano 1 Kwietnia 201016 l Autor obwodnica, okolo godziny 16.30 kierowal sie w strone zwięczycy, srebrny sedanik, z nakleja klubowa ;> czy to ktoś z was? :> To ja byłem Widziałem Cie Trzecie światło stop Ci całe nie świeci :>
Opublikowano 1 Kwietnia 201016 l no wlasnie cos mi sie znajoma mordka wydawala ale ja was wszystkich poznalam jak bylo ciemno i do dzis nie wiem jak kto wyglada :> a no nie świeci nie świeci ;-) nie moge sie zabrac do wymiany heh, wczoraj moj chlopaczyna kupil zarowke to nie pasuje i tak wkolko Skalarx to zapewne nie byl rtocki :> on tak spokojnie nie jezdzi przeciez
Opublikowano 1 Kwietnia 201016 l Skalarx to zapewne nie byl rtocki :> on tak spokojnie nie jezdzi przeciez Skalarx chyba mówił o sobie A ja wczoraj widziałem w moich stronach furkę dsz-a33