Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale.. zaczynam sie jeszcze zastanawiac czy ludzie z Rzeszowa to tez takie chamy.. ale mam nadzieje ze nie..

:bicz3: penie że NIE !!!!

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ale.. zaczynam sie jeszcze zastanawiac czy ludzie z Rzeszowa to tez takie chamy.. ale mam nadzieje ze nie..

No wiesz ! :decayed: Tu sami porządni obywatele i oddani sprawie fani :a4fan:

A tak poważnie, to w każdym stadzie trafi się czarna owca :cool1:

Opublikowano

mam nadzieje ze sie nie spotkam na podkarpaciu z takim chamstwem.. bo tym razem bede miec blizej i morde obije :)

Kiedy jaki gryl robim? :)

Opublikowano
  • Autor

Mała prośba z mojej strony..., jeśli nie macie pojęcia dlaczego i jakie są kontakty na linii pl-eu to nie wypowiadajcie się w tym temacie. Jeśli chcecie się dowiedzieć więcej na ten temat to powiem Wam na spocie co, jak i dlaczego :cool1:

a tak wogole to ten Tygrys nie 'przylazł' tu czasem z EU ? taki cwany w mordzie a z tego co wiem to podobno właśnie z EU sie przeniosl tu ;] ehh..

Był u nas, potem poszedl na eu i wrócił gdy zobaczył z kim ma tam do czynienia, ale o tym też na spocie jak coś :cool1:

Opublikowano

spoko spoko..

hmm Slawek a powiedz mi taka rzecz :) bo widze ze co 3 tyg i co 1 tydz ida leb w leb :decayed:

co bedzie jak bedzie remis ;>

Opublikowano

no ja zostałem wtajemniczony to sie wypowiadam :-)

a co do obicia mordy to ty jeszcze mojej nie widziałaś...na prawdę szkodę ręki nawet jak sie ogolę to wiele nie pomaga :kox:

a wracając do tematu - ponawiam pytanie o linka do tych fotek.... :cool1:

Opublikowano
  • Autor

no ja zostałem wtajemniczony to sie wypowiadam :-)

Przez kogo? :)

Niewiele osób na tym Forum wie co i jak było naprawdę.

spoko spoko..

hmm Slawek a powiedz mi taka rzecz :) bo widze ze co 3 tyg i co 1 tydz ida leb w leb :decayed:

co bedzie jak bedzie remis ;>

Wtedy, ktoś będzie musiał podjąć jakąś kompromisową decyzę :wink4:

Dzisiaj o 23 konczymy głosowanie

:naughty::hi:

Opublikowano

wiesz dobrze ze nie o te fotki mi chodziło :kox:

bo ja tam wystawilam foty mojego auta a nie swoje rozbierane zdjecia

ja rozmawiałem w sprawie "rozpadu" i z szuderem ktory kiedyś był na Naszym forum vag-podkarpacie.pl i z chłopakami podczas pamiętnego spot'a w pizza "prawie hut"

Opublikowano

bra tam sa nagie zdjecia mojego auta wiec prawie jak moje ;)

na najblizszym spocie pogadamy o tej historii rozpadu, wojny itd co wy na to?

Opublikowano

To był swego czasu mocny temat :kox:Szuder był w to zamieszany także bracus pewnie jesteś poinformowany z jego perspektywy.

Opublikowano

a nie mysleliscie kiedys zakonczyc tej niesmacznej "Wojny" ?? wkoncu A4 to jedna marka.. wiec powinien byc jeden klub a nie 2 :/ ja tam bym chetnie was wszystkich widziała razem :)

Opublikowano
  • Autor

ja rozmawiałem w sprawie "rozpadu" i z szuderem ktory kiedyś był na Naszym forum vag-podkarpacie.pl i z chłopakami podczas pamiętnego spot'a w pizza "prawie hut"

Szuder niewiele wie :) A jeśli jakąś cząstke wie to jest to subiektywna ocena jednej strony. Jak bylo naprawdę to wie tylko kilka osób które uczestniczyły w tym od środka a nie znają to tylko z opowiadań :cool1:

Bracus jedno pytanie i konczymy temat eu..., pochwalił się szuder, że użytkownicy eu, na swoich spotkaniach palili gadżety a4-klub.pl?

Opublikowano

Witam wszystkich :hi: Przepraszam że zakłócam spokój na podkarpaciu :gwizdanie: Chcę kupić alufelgi 15" może ktoś ma ładne i chce sprzedać :rolleyes: jeśli coś wiecie to proszę na o wiadomość. Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam wszystkich klubowiczów :hi:

Opublikowano
  • Autor

Pablo90 Ty nie przepraszaj bo nie ma za co tylko wpadnij na spota do Rzeszowa :hi:

Opublikowano

palili gadżety ? :o ale to chyba juz dawno nie?? bo ja od sierpnia w EU jestem i od tamtej pory 95% spotów odbywa sie w moim towarzystwie i nie bylo w sumie nawet tematu PL.. :mysli:

ale powiem wam tyle że wy znajdziecie jakis minus na EU a EU na PL :) i tak wkołko ... :P oj dzieci :>

Opublikowano
  • Autor

W głosowaniu mamy równa ilość głosów na spoty co tydzień i co trzy tygodnie to kompromisowym rozwiązaniem będzie termin pośredni czyli..., spoty będą co 2 tygodnie :good::decayed:

Następny spot już 25 kwietnia - godz 16.00 na Podpromiu

:good:

Opublikowano

Dalej mi termin nie podchodzi :confused4:

Opublikowano

najlepiej róbcie sobie spoty na zlotach ogólnopolskich :decayed::naughty:

Opublikowano

a kiedy by Ci podchodził? :) Ciebie już dawno nie było na podpromiu.