Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

slaweq :pociesz:

p.s.

ja bylem przedwczoraj w kinie na Incepcji miedzy 21.15 a 23.45 :mysli:

wrclaguna, dasz się bujnąć na szpocie po placu Twoją zglebioną furmanką ? musicie mnie przekonać do gwinta :naughty: na razie jest 78% zdecydowania :wstydliwy:

zresztą mech15 mówi mi na PW że chce mi dać połowę kasy na glebę ... :gwizdanie:

podobno to taki zwyczaj na Forum że Nowym robi się takie prezenty... :wstydliwy: :drool:

:naughty:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

c**j w d*pę :confused4: sławeq współczuje

zresztą mech15 mówi mi na PW że chce mi dać połowę kasy na glebę ... :gwizdanie:

podobno to taki zwyczaj na Forum że Nowym robi się takie prezenty... :wstydliwy: :drool:

:naughty:

szalej nowy :thumbup: :thumbup:

ale musisz mieć świadomość, że starsi forumowicze też mają swoje przywileje... :gwizdanie: :gwizdanie: więc możesz nawet nie wyjść na zero :decayed:

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

dobry wieczór :hi:jestem nowy.... śledzę Wasze forum od jakiegoś już czasu ale jakoś nie mogę sie zdecydować żeby przyjechać :wallbash:będę chciał jutro przyjechać się pokazć :)

Opublikowano

dobry wieczór :hi:jestem nowy.... śledzę Wasze forum od jakiegoś już czasu ale jakoś nie mogę sie zdecydować żeby przyjechać :wallbash:będę chciał jutro przyjechać się pokazć :)

przyjezdzaj smialo :wink4: wez pare flaszek to cie ugoscimy i przywitamy :kox:

Opublikowano

przyjezdzaj smialo :wink4: wez pare flaszek to cie ugoscimy i przywitamy :kox:

Ja też mogę??? :naughty::decayed:

Opublikowano

pare znaczy ile??bo nie wiem jaka jest stawka wejściowa :decayed:

Opublikowano

nie ma żdnych stawek wejściowych :cool1: kolega sobie jaja robi :decayed:

Opublikowano

Nie ma się nad czym zastanawiać :gwizdanie: :gwizdanie: tylko trzeba przyjechać. Wejściówek nie ma ale skrzynkę możesz wziąć :kox: :kox:

Opublikowano

no to jutro, razem ze SIXU'em macie akcję pod tytułem "Niech nas zobaczą" (wpiszcie w google jak nie jarzycie) :polew: :polew: :polew: :polew:

a nowa fura już gotowa??

Opublikowano

no to jutro, razem ze SIXU'em macie akcję pod tytułem "Niech nas zobaczą" (wpiszcie w google jak nie jarzycie) :polew: :polew: :polew: :polew:

a nowa fura już gotowa??

Narazie muszę zmienić rozrząd, świece, olej, filtry i mam nadzieje że nie wiele więcej :wink4: Dziś testowałem to nawet to chodzi :decayed:

Opublikowano

Ku*wa dramat z moim autem ;( Strzelił mi pasek rozrządu :thumbdown::wallbash: ;(

Wiem kto ma (miał) do sprzedania taki silnik. :gwizdanie:

Opublikowano

Kur.... tobie strzelił pasek a u mnie się coś poj... i zniknęło napięcie na przepływówce. Na szczęście lmm działa bo sprawdzałem na innym aucie.

Wrc ty sie może orientujesz bo pewnie to rozkładałeś. Czy w obudowie kompa są jakieś przekaźniki ? Bo podejrzewam że jakiś padł i nie mam przez to napięcia (-50 koni w aucie).

Dodatkowo zginęły mi jeszcze wsteczne światła i padła jedna postojówka. Szlag.

A stało się to w czasie jak robiłem rurki do IC. Wyjechałem z garażu w trasę a tam połowę mocy brak. Normalnie masakra.

Opublikowano

to ja chyba zrezygnuje............ :kox:

Opublikowano

to nie rezygnuj będzie połowa skrzynki i nic się nie będzie działo :kox: :kox: :kox: a tak na poważnie to wpadaj śmiało przywitamy cię zdrowo :evil:

Opublikowano

Narazie muszę zmienić rozrząd, świece, olej, filtry i mam nadzieje że nie wiele więcej :wink4: Dziś testowałem to nawet to chodzi :decayed:

chciałeś napisać - jutro na pewno nią będę :tongue4::polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Ku*wa dramat z moim autem ;( Strzelił mi pasek rozrządu :thumbdown::wallbash: ;(

Wiem kto ma (miał) do sprzedania taki silnik. :gwizdanie:

Ktoś z forum? Podaj jakies namiary, albo zapytaj, jak bys mógł, czy jeszcze ma :wink4:[br]Dopisany: 22 Sierpień 2010, 09:31_________________________________________________

Nie rezygnuj tylko wpadaj na spota :wink4: Oni wszyscy sobie z Ciebie jaja robią. Jak masz jakiąś skrzyneczke to tylko do mnie z takimi rzeczami :kox::naughty: :naughty: :polew:

Opublikowano

no to ja już nie wiem sam... brać skrzyneczkę czy nie brać?? oto jest pytanie :tongue4:

dobra koniec tego OT. skrzyneczki i tak nie dostaniecie chyba że mi coś podpowiecie w sprawie audi, ale o tym na spocie :>

Opublikowano

więc tak :

dla Każdego "dżony łoker" a dla mecha15 - łaciate ... :kox:

4LQ_A.jpg

Opublikowano

:mysli:

:silacz: