Opublikowano 24 Listopada 201015 l Koedzy niestety nie dałem rady dojechac na SPOT, czy którys z forumowiczów z podkarpacia byłby tak uprzejmy i zdiagnozował mi moja A4 VAG-iem? Niestety ja kompletnie sie na tym nie znam i nie mam dostepu do sprzetu a moja audiczka wpada w tryb awaryjny i traci moc. Byłbym niesamowicie wdzieczny za pomoc.
Opublikowano 24 Listopada 201015 l no wąłsnie tylko który z kolegów bedzie tak uprzejmy i podepnie WAG-a
Opublikowano 24 Listopada 201015 l http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101123/RZESZOW/553047115 :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 19:44_________________________________________________ślimaczek, ty non stop na forum siedzisz :decayed: oj tam :gwizdanie: forum włączone a ja ciupie w call of duty
Opublikowano 24 Listopada 201015 l ja mieszkam 30km od Rzeszowa jak chcesz to na spocie albo jak przyjedziesz to mogę ci zapiąć Vaga i zobaczyć co tam się dzieje
Opublikowano 24 Listopada 201015 l niespodziewane zakończenie kara za siedzienie na zderzaku - hamowanko
Opublikowano 24 Listopada 201015 l ja karam włączając dwa przeciwmgłowe ...a jak nadal dystans jest za mały to zwalniam do 20km.h ale nie zjerzdzam na bok! jak nadal jedzie to staje wysiadam i .... zaglądam pod maskę i sprawdzam olej zeby nie było tak bardzo oczywiste ze to jest na złość gdyby ktos inny np Police to widziało z daleka, tylko nie zapominam małego bassballa miec przy sobie bo nigy nie wiadomo kto jedzie za nami ... :gwizdanie:
Opublikowano 24 Listopada 201015 l kilka stron juz to wysłałem linka bracus ale ruskie dobte GM rewelka
Opublikowano 24 Listopada 201015 l Zobaczcie końcówkę ДТП. Грузовик вылетел на встречку. Жесть ДТП. Фуру занесло! Жесть! ДТП: Грузовик упал на легковушку. Жесть! Ruekie mają potencjał
Opublikowano 24 Listopada 201015 l Z tą samarą to niezłe. Ciekawe że obydwaj nie stanęli tylko pojechali. Tam to jest znieczulica.
Opublikowano 24 Listopada 201015 l Autor Nie..., Chłopak nazywa się Szczepan Bednarz Znam Szczepana od kilku lat. Sam Szczepan jest super Gość ale - On jest po Studiach które z blacharką i lakiernictwem mają tyle wspólnego co ja z Donaldem Trumpem . Kiedy pojechałem z peugeotem 406 to stwierdzili ze mam silnik 2.0 mimo ze w dowodzie było 1.8 - nie przekonałem Ich że się mylą... 406 już poszło na żyletki, silnik handlarz wziął - był faktycznie 1.8 ale Gościom w Błażowej nie przegadałem. Druga sprawa - mojemu Kumplowi tak zrobili konserwację w Vectrze że po 2 miesiącach rdza wali na klapie i drzwiach aż miło a Szczepanek reklamacji nie uwzględnił :gwizdanie: Kolejna sprawa - przyglądnij się na którymś spocie jak mam spojler pomalowany w mojej A4 a później polecaj Sławku lakierników od Szczepana a numer to 609 630 551 acha, On już dawno nie jest Partnerem Skody - zabrali Mu Przedstawicielstwo :gwizdanie: -------------------------------------------------------------------------------------------------- pytanie z innej beczki : zna Ktoś opinię na temat alusów marki VERMILION ? Mój brat malował u niego kilka razy auto i zawsze bardzo zadowolony. Nie polecałbym kogoś w ciemno Po zerwaniu paska robiłem u nich wszystko..., wyjęli, rozłożyli i poskładali dobrze moje 2.5 TDI a to też o czymś świadczy
Opublikowano 24 Listopada 201015 l ja tez chce tak .... masakra... gośc co wymiata takich powinni pokazywa w Mam Talent :gwizdanie:
Opublikowano 24 Listopada 201015 l http://chomikuj.pl/mech15/Galeria jak ktoś myśli o zdradzie, to pobrać "zdradę"