Opublikowano 11 Lutego 200818 l Ja jestem pewny ze Panie napewno kiedyś bedą... :naughty Slaweq, ja bym uważał na Twoim miejscu z takimi stwierdzeniami... :polew:
Opublikowano 11 Lutego 200818 l Szuder a pomyśl w jakim sensie ja to moglem napisac... Yhy, tak to sobie wykombinowałeś... Ale mi chodziło o... ... a zresztą nie ma sie co rozpisywac...
Opublikowano 11 Lutego 200818 l Autor Ale mi chodziło o... ... a zresztą nie ma sie co rozpisywac... hehe ja juz sie domyslam jakie Ci mysli po głowie chodziły
Opublikowano 11 Lutego 200818 l Ale mi chodziło o... ... a zresztą nie ma sie co rozpisywac... hehe ja juz sie domyslam jakie Ci mysli po głowie chodziły ... a potem do garażu....
Opublikowano 11 Lutego 200818 l Autor ... a potem do garażu.... :polew: no jasne jasne... do garazu czyli brac przykład z Ciebie
Opublikowano 11 Lutego 200818 l mA4ciek pisałem ci, że słyszałem o nich dobre i złe opinie. U mnie tylko wsadzili radyjko i dopieli adapter bo tył mi nie grał. Prawda jest taka, że jak chcesz profesjonalnie zrobione audio to po taniości nie zrobisz nigdzie. [br]Dopisany: 11 Luty 2008, 20:11 _________________________________________________ sorki miał być tylko mA4ciek po czerwoności
Opublikowano 11 Lutego 200818 l Pany chyba , że moglibysmy sie spotkac i u kogoś wyrezać te moje lampki, bałaby okazja do spotu!!! Miałby ktoś wolne popołudnie i garaż??
Opublikowano 11 Lutego 200818 l Autor Pany chyba , że moglibysmy sie spotkac i u kogoś wyrezać te moje lampki, bałaby okazja do spotu!!! Miałby ktoś wolne popołudnie i garaż?? niech przekalkuluje... Iverson jakie koszta?
Opublikowano 11 Lutego 200818 l Autor ale czego?? całej operacji?? chyba Cie nie zrozumialem myslalem ze skoro Ci przysłali nie takie jak zamawiales to chcesz je komus sprzedac a jako gratis zamontować :polew:
Opublikowano 11 Lutego 200818 l nie no chodziło o rezanie moich dla mnie. Ale chyba sam się zabiorę za to, tylko elektryka mnie przeraża!!
Opublikowano 11 Lutego 200818 l Autor jak bedziesz w regionie to mysle ze kilku chetnych do pomocy by sie znalazło :th: tylko ten garaz
Opublikowano 12 Lutego 200818 l jak bedziesz w regionie to mysle ze kilku chetnych do pomocy by sie znalazło :th: tylko ten garaz jak wiecie, ja garaż mam... :naughty: :kox: więc miejsce na rezanie jest...