Tygrysiczka Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 z poprzedniego klubu jesli o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Wrc na seszelach byłam tylko pozazdroscic .....wpadaj naklejke zdejmiemy na SPOCIE :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharg Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 ...z klubu Daci Logan ze sie tak wtrace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuCaS_gr44 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 apropos bedzie ktoś tym razem na zlocie na podpromiu czy dalej bedziemy we dwuch z P-sk o a widze że my tu kobiety mamy a czemu tak mało :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Tak ja bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 apropos bedzie ktoś tym razem na zlocie na podpromiu czy dalej bedziemy we dwuch z P-sk o a widze że my tu kobiety mamy a czemu tak mało :gwizdanie: Tak ja bede No to ja też postaram się zajechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiczka Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 sharg skad Ty wiesz, że taki klub istnieje? były posiadacz Daci ?? co do spota, jak zdejmiecie to wpadne :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Wezme jakas piłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Wezme jakas piłe nie lepsza siekiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 i ja powinienem wpaść [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 22:24_________________________________________________wybiera się ktoś na zakończenie sezonu w audi podkarpacie i na vag'u? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT_24 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Zaraz będzie w Wiadomościach: "Szybcy Wściekli i Niebezpieczni" w roli głównej Audi A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Zaraz będzie w Wiadomościach: "Szybcy Wściekli i Niebezpieczni" w roli głównej Audi A4 Oglądałem właśnie jak Krakusy szaleją wspominali też o tym filmiku grupy Warszawskiej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Tam bylo w Wawie B5 2.7 Bi na koxie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT_24 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 A w Rze... cisza w tym temacie!!![br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 21:14_________________________________________________DZISIAJ KJS "Rzeszów 2011" Automobilklub Rzeszowski w dniu 2.10.2011 r. (niedziela) organizuje Konkursową Jazdę Samochodem, będącą VIII Eliminacją Mistrzostw Okręgu PZM oraz Rundą Mistrzostw Automobilklubu Rzeszowskiego Na liczącą około 87 kilometrów trasę zawodnicy wyruszą o godzinie 10:00 z nowo powstałego salonu VW Auto Rud w Rzeszowie na ul. Lubelskiej Na trasie imprezy zorganizowano 9 prób sprawnościowych. Wszystkich chętnych chcących sprawdzić oraz podnieść swoje umiejętności prowadzenia samochodu zapraszamy do wzięcia udziału w imprezie. Do uczestnictwa wystarczy sprawny samochód, ubezpieczenie OC i NW, ważne prawo jazdy, dwa kaski oraz trochę odwagi i chęci. Liczba startujących załóg została ograniczona do 60, z tego względu o uczestnictwie w KJS będzie decydowała kolejność zgłoszeń. Dla zwycięzców przewidziane są dyplomy oraz puchary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Szkoda ze tak pozno obczailes temat [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 13:02_________________________________________________http://www.automobilrzesz.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 I był ktoś na spocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT_24 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Szkoda ze tak pozno obczailes temat [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 13:02_________________________________________________http://www.automobilrzesz.pl/ Nom, obczaiłem dopiero przed południem jak za oknem usłyszałem ryki silników i piski kapci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plugibugi Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 ello panowie ja nie dotarłem na spota ale mam nadzieje że następnym razem się uda ,, pozdro a było coś autek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harley22 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Byłem chwilke widząłem jedną A4 klubową a po za tym nikogo wiec nie wiem Ale dzisiaj autek było całe podpromie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 a ja byłem w zoo..... w Zamościu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi