Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Spoty w tygodniu były wiele razy u nas omawiane i nigdy nic z tego nie wyszło..., w innych miastach maja spoty tylko w tygodniu, ale u nas to raczej nie mozliwe.

Czemu Slawku niemozliwe ? Mysle ze takiego Spota w tygodniu mozna smiało zrobic przed SYLWESTREM :wink4:

Jednego spota w tygodniu oczywiście można zrobić i wypali :good: Chodziło mi o to , że nie możliwe jest ustalenie stałych terminów spotów na jakiś dzień w tygodniu, np. wtorki :wink4:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Po Swietach w naglowku ustawi sie date a SPOTA zrobimy na tygodniu :) Ustal byle jaka godzine i zobaczymy ile wiary przyjedzie :wink4:

Np. :mysli: czwartek godz. 19.00 :naughty: moja propozycja :decayed:

Opublikowano

Spoty w tygodniu były wiele razy u nas omawiane i nigdy nic z tego nie wyszło..., w innych miastach maja spoty tylko w tygodniu, ale u nas to raczej nie mozliwe.

Czemu Slawku niemozliwe ? Mysle ze takiego Spota w tygodniu mozna smiało zrobic przed SYLWESTREM :wink4:

chodzi o ten jeden raz przecież[br]Dopisany: 15 Grudzień 2011, 17:57_________________________________________________

\

Np. :mysli: czwartek godz. 19.00 :naughty: moja propozycja :decayed:

czwartek 29 grudnia? 19 - może trochę wcześniej??

Opublikowano

no to niech inni się śmiało wpisują, na koniec wyciągniemy z tego wszystkiego średnią i jesteśmy umówieni :>

Opublikowano

kufa, kolejny spot kiedy pracuję na II zmianie.

Wiem że wszystkim nie dogodzi, ale jeśli można pokaprysić to ja jestem za 28.12.2011 :tongue4:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2011, 19:34_________________________________________________ :kox: bocieq powiedz że Ty też jesteś za 28-ym :tongue4: :tongue4: :wink4:

Opublikowano

Jestem za 28 :polew:

A tak na poważnie to spocika można zrobić kiedyś w późniejszych godzinach np koło 22 ... tak se tylko pomyślałem :mysli:

Opublikowano

ale jak spot będzie o 22:00, to każdy zostawia auto w domu i idziemy do knajpy wypatrywać Nowy Rok

Opublikowano

Jesli mogę wtrącić swoje 5 groszy to ja tam za spotami w niedziele nie przepadam.. po calym tygodniu wy**bana jak szpak pierwsze co robie po pracy to kłade się do łożka i budzę gdzieś koło wieczora i tak mi niedziela mija..

Moze te spoty na tygodniu to rzeczywiscie dobra opcja, tylko mozna by w późniejszych godzinach zrobić bo o 16 to i tak ciemno jest wiec co to za różnica czy o 16 czy 19 :)

Ale tak czy siak zostawiam wam temat do ogarniecia, postaram sie dostosować chodź na spocie już z pół roku nie byłam :decayed:

Opublikowano

Pany, jutro o 10.00 na TVN Turbo będzie A4 w Zakupie Kontrolowanym . Ciekawe jak Adaś Kornacki oceni audiola :kox:

Opublikowano

Pany, jutro o 10.00 na TVN Turbo będzie A4 w Zakupie Kontrolowanym . Ciekawe jak Adaś Kornacki oceni audiola :kox:

B6 ?

Opublikowano

B6 ?

ja tam widze jakies foty BMW :mysli:

Opublikowano

:hi:

Panowie, z racji tego że nie spełniam wymagań aby zamieścić post w dziale sprzedam, piszę tutaj.

Sprzedam kompletne zawieszenie 1BA do A4 B6 2,5tdi quattro avant. Stan dobry lub b.dobry (wymieniłem na 1BV - tylko z własnej zachcianki :naughty:)

Oprócz amortyzatorów i sprężyn mam też wszystkie wahacze przednie (kilka do regeneracji) - lemfordera - jeszcze oryginalne ;)

Jakby ktoś był zainteresowany - pisać :cool1:

Zdjęcia też się znajdą

Pozdro.

Opublikowano

TO dziś SPOCIMY :decayed:

Będe ale pogoda jest do bani :thumbdown:

PS. Da rade ktoś zmienić mi language na polski ? :P bo mam po niemiecku wszystko

Opublikowano

tak na szybko. Ktoś bierze lapka? Zrobiłby logi? Dynamiczne również :)