Opublikowano 6 Listopada 201312 l Wrclaguna - Dzisiaj zajarzyłem że od półtora miesiąca mam nieaktualny przegląd
Opublikowano 11 Listopada 201312 l sorrki że tutaj piszę ale nigdzie nieznalazłem info jak wymienić żarówkę halogenu czy wie ktoś jak to zrobić z góry dziękuję
Opublikowano 12 Listopada 201312 l sorrki że tutaj piszę ale nigdzie nieznalazłem info jak wymienić żarówkę halogenu czy wie ktoś jak to zrobić z góry dziękuję Zderzak chyba trzeba zrzucić A tak na Dzien dobry Małpa z AK 47 Czyli dać małpie karabin - YouTube
Opublikowano 14 Listopada 201312 l Autor Spot w najbliższą niedziele na parkingu podziemnym w galeri Nova koło Tesco, godz. 15 (galeria i parking czynne do 16-tej)
Opublikowano 14 Listopada 201312 l Hej, będzie ktoś miał kompa i kabelek na spocie? Chciałbym zrobić kontrolnie logi.
Opublikowano 16 Listopada 201312 l Hej, będzie ktoś miał kompa i kabelek na spocie? Chciałbym zrobić kontrolnie logi. Podpinam się do pytania. W razie czego mogę przywieźć laptopa z kablem. Pomoże ktoś w logach?
Opublikowano 16 Listopada 201312 l Panowie, szukam jakiegoś dobrego elektronika co by mi coś ogarnął w b5, mianowicie podpięcie jednej kontrolki i dosłownie kilka kabli w klimatroniku:wink: Laguna..... podjąłbyś się?
Opublikowano 16 Listopada 201312 l Spot w najbliższą niedziele na parkingu podziemnym w galeri Nova koło Tesco, godz. 15 (galeria i parking czynne do 16-tej) postaram się w końcu tam zajrzeć
Opublikowano 16 Listopada 201312 l Panowie, szukam jakiegoś dobrego elektronika co by mi coś ogarnął w b5, mianowicie podpięcie jednej kontrolki i dosłownie kilka kabli w klimatroniku:wink:Laguna..... podjąłbyś się? Nie mam schematów do B5 a co dokładnie chcesz zrobic ?
Opublikowano 16 Listopada 201312 l A jak zdybam schematy? pociągnać + po światłach do niebieskiej kostki do pinu 26,27 żebym miał kontrolke pozycyjnych i zrobić podświetlanie klimatronika wkońcu bo jest namieszane nie miłosiernie.
Opublikowano 16 Listopada 201312 l Jakoś tak:facepalm: podpiąłem dziś + po światłach do jednego z pinów i nie ruszyło Pin 26 przednie pozycje Pin 27 tylne pozycje Bezpiecznik 20 + lewej lampy Bezpiecznik 21 + prawej lampy Mimo to nie ruszyło... mam takie cyrki od zmiany licznika....
Opublikowano 16 Listopada 201312 l Panowie pomoże ktoś jutro w aktywacji vaga na kompie bo mi coś nie działa w pełni
Opublikowano 16 Listopada 201312 l Ja będę na spocie jak się mi coś polepszy, bo coś dziś kiepsko jest ze zdrowiem.
Opublikowano 17 Listopada 201312 l ja pewnie bede na 75% bo dzewczyna chora i nie chce jej zostawiać a jak uda sie to moze z kolega na dwie b6 wpadniemy fajnie zeby bylo kilka osób tak jak ostatnio gdy na podpromiu bylem
Opublikowano 17 Listopada 201312 l Ja też właśnie się wybieram ---------- Post dopisany at 17:02 ---------- Poprzedni post napisany at 14:30 ---------- Koledzy w wolnym czasie podeślijcie fotki z dzisiejszego spotu na [email protected] Z góry dzięki