Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurcze panowie lipa straszna bo przegapie ten spocik, dopiero na swieta bede w polsce ale moze sie gdzies miedzy swietami a sylwkiem znajdzie jeszcze jeden spocik to sie zalapie. POzdrowienia dla wszystkich Rzeszowiakow

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Chyba że można wpaść na spota brudasem :gwizdanie:

Nie mozna :tongue4::wink4::polew: :polew:

Kurcze panowie lipa straszna bo przegapie ten spocik, dopiero na swieta bede w polsce ale moze sie gdzies miedzy swietami a sylwkiem znajdzie jeszcze jeden spocik to sie zalapie. POzdrowienia dla wszystkich Rzeszowiakow

Chyba bedzie jakis spocik miedzy świetami także :good:

Opublikowano

Chyba że można wpaść na spota brudasem :gwizdanie:

Nie mozna :tongue4::wink4::polew: :polew:

Slaweq Ty to umiesz zmobilizować do umycia :polew:

Opublikowano
  • Autor

W ogole co to za dziwne pytanie czy na spota brudnym autem mozna przyjechac :polew: :polew: :polew:

Zartuje :wink4: ja kiedys takim brudasem przyjechałem ze wstyd :embarrassed:

Opublikowano

Nie no to pytanie też było tak dla żartu :decayed:

Przyjade brudasem i wam zdjęcia zepsuje :polew::P

Opublikowano

No ja musiałem umyć bryczke bo kolor można było poznać tylko po masce, dachu i górnej części tylnej klapy a na dodatek ostatnio zakopywałem się w błocie na bezdrożach więc mycie się należało. Quattro by się przydało :kox:

Opublikowano

skalarx a ty jak mi ostatnio sprawdzales licznik to parzyles czy moze nie jest ustawiony na mile?

Nie sprawdzałem. Ale jak by był ustawiony na mile, to przebieg też by był w milach :>

Opublikowano

skalarx a ty jak mi ostatnio sprawdzales licznik to parzyles czy moze nie jest ustawiony na mile?

Nie sprawdzałem. Ale jak by był ustawiony na mile, to przebieg też by był w milach :>

a to jest bardzo mozliwe bo ja nie wierze w przebiegi 10 letnich aut rzedu 160tys :gwizdanie:

to jesli wiesz jak to bysmy jutro sprawdzili :good:

Opublikowano
  • Autor

Pogoda sprzyja spotowaniu dzisiaj i mam nadzieje, że frekwencja dopisze :naughty:

Opublikowano

Aktualnie jestem w Dębicy i były przelotne opady, ale w tej chwili jest spokój więc i w Rzeszowie nie powinno padać :).

Opublikowano

cholera jasna dobrze ze popatrzylem bo przez caly czas myslalem ze spot jest o 17 :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Spocik jak zawsze udany a dzisiaj szczególnie bo 15 furek w taka pogode to rewelacja :kox:

Opublikowano

No spocik sie udał im gorsza pogoda tym wiecej furek :kox:

Opublikowano
  • Autor

Dodałem ankiete z terminami nastepnego spota :naughty: Także, albo zrobimy coś jeszcze w grudniu, albo planowo czyli 4 stycznia :) Głosować :wink4:

Opublikowano

Spot udany :good:

Gdyby był jeszcze Skalarx i GM byłby prawie rekord :wink4:

Opublikowano

Spot udany :good:

Gdyby był jeszcze Skalarx i GM byłby prawie rekord :wink4:

Słyszałem właśnie Andronikus że spot udany, a i frekwencja dobra. Ja osobiście złożyłem usprawiedliwienie (jeszcze przed spotem) mojej nieobecności u samego prezesa :embarrassed:( co zrobić praca, ale od początku istnienia spotów Rzeszowskich to chyba jest to moja dopiero trzecia nieobecność ,także myślę że nie jest aż tak źle :kox:) tylko czekam na jakieś fotki :lol1:,chętnie obejrzę :pilot: nowe „furmanki” podobno byli nowi ludzie . Pozdrawiam

Opublikowano

Było jedno nowe i jak dla mnie egzotyczne A4. 2000r., 90 ps. i automat skrzynia. Jeszcze jak by był szyberdzch to by już była naprawde żadko spotykana sztuka :naughty:

GM czeka aż nas śnieg zasypie i wtedy nam pokaże. On w swojej A4 ma coś o czym my tylko możemy pomażyć :kox: i nie mowa tu o spalaniu :naughty:

Opublikowano

...no ma znaczek na klapie Q , kupiony na alledrogo.pl

Opublikowano

Było jedno nowe i jak dla mnie egzotyczne A4. 2000r., 90 ps. i automat skrzynia. Jeszcze jak by był szyberdzch to by już była naprawde żadko spotykana sztuka :naughty:

GM czeka aż nas śnieg zasypie i wtedy nam pokaże. On w swojej A4 ma coś o czym my tylko możemy pomażyć :kox: i nie mowa tu o spalaniu :naughty:

...no ma znaczek na klapie Q , kupiony na alledrogo.pl

:polew: :polew: :polew: :polew: :good:

tak własnie tak mam znaczek Q -jak- Q,,wa ile ona pali :polew:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2008, 12:13_________________________________________________swoją drogą do dziś dnia jeżdżę na letnich bo zimy nie widać :cool1:

Opublikowano

swoją drogą do dziś dnia jeżdżę na letnich bo zimy nie widać :cool1:

bujaj się :angry: