Opublikowano 4 Stycznia 201610 l Ja też nic o tym nie wiem ale jeśli zacznę grać i wygram z 10.000 to kupię sobie nowe wtryski w ASO ;-) Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 6 Stycznia 201610 l Ja też nic o tym nie wiem ale jeśli zacznę grać i wygram z 10.000 to kupię sobie nowe wtryski w ASO ;-) Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka a my będziemy Ci na kolanach klękać a ile ostatnio wygrałeś jak byłem coo
Opublikowano 11 Stycznia 201610 l Fajna ta reklama była, każdy mógł już podczas premiery zobaczyć jak wyglądają niektóre części
Opublikowano 13 Stycznia 201610 l Panowie, szukam kogoś kto posiada rnse. Muszę swoją podpiąć. Poratuje ktoś? Panowie, szukam kogoś kto posiada rnse. Muszę swoją podpiąć. Poratuje ktoś? Nikt nie ma rns'a??
Opublikowano 16 Stycznia 201610 l Jesteście mi w stanie powiedzieć co ta za modyfikacja wykonana za pomocą czerwonych przewodów? Zdjęcie z aukcji jednego z lokalnych handlarz. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 17 Stycznia 201610 l Proponuje o 16 sie spotkać na pdp i pojechać do Mc jak ostatnio [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 17 Stycznia 201610 l zobaczymy nie ma aż tak strasznie zimno jak będzie wiecej ludzi to nie ma co do maka jechac bo nie ma gdzie tam zaparkowac
Opublikowano 17 Stycznia 201610 l Można na lwowska pojechać tam jest frac i mc Tam by było super miejsce , jest duży plac blisko autostrady , jakieś godzinę temu przekroczyłem granicę w Chyżnie ,więc myślę że zdążę