Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: witam w ten słoneczny dzień ;)
  • Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: :hi: jak tam Audi naprawione? Co mu było? [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 13:48_________________________________________________

kto jedzie na spota V.A.G podkarpacie oprócz mnie i Sławka? (palec pod budkę) :decayed:

Maciek ja chyba z kumplem zajade :naughty:

Opublikowano

Jerzu mam!!!!! ale 19" :gwizdanie: może coś dorezasz i będą jak znalazł

Opublikowano

:hi: :hi: jak tam Audi naprawione? Co mu było?

Wymiana świec i przewodów pomogła, było coś jeszcze tylko nie pamiętam :wallbash:

Jeździ jak poprzednio :evil:

Opublikowano

Jakbyscie cos mieli to dajcie znac (stan obojetny byle by nie pocieta i nie dziurawa) :wink4:

Opublikowano

Jerzu będziesz pewnie szukał tych 235 jak ja ostatnio 215 :tongue4:

Opublikowano

Byliśmy dziś na spocie VAGa i kosmos- było chyba ze 100 aut ale A4 może kilkanaście. Królowały Golfy :decayed:

Opublikowano

Siema chlopaki

dokladnie duzy zlot vag'a , dzisiaj krolowaly golfy ale nie ma sie co martwic za tydzien beda krolowac audiki :good: :good:

Opublikowano

Może jakieś fotki wrzucicie ? Ja trochę żałuję że nie podjechałem na VAGa bo się okazało że na przyszłą niedzielę mi wypadła pewna sprawa i się raczej nie pojawię :confused4:

Opublikowano

Widziałem Maćka :polew: zaparkował na samym końcu i poszedł za rączkę na romantyka nad wisłok :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Widziałem Maćka :polew: zaparkował na samym końcu i poszedł za rączkę na romantyka nad wisłok :polew: :polew: :polew:

O kufa :shocked: druga randka i już za rączke :kox::polew:

Opublikowano

O kufa :shocked: druga randka i już za rączke :kox::polew:

wiosenne szalenstwo :polew:

Opublikowano

Maciek kablarzu :polew: zaraz jeszcze Marcin swoje 3 grosze dorzuci :gwizdanie:

Ja widziałem was ale w ostatniej chwili i nawet nie pomachałem ;)

http://www.podkarpacka.policja.gov.pl/komendy-miejskie-i-powiatowe/kmp-krosno/wydarzenia/art1116,motocyklista-zginal-w-wypadku.html

Pan A4, zabił pana na motorze. Źródło KMP Krosno

Opublikowano

Maciek kablarzu :polew: zaraz jeszcze Marcin swoje 3 grosze dorzuci :gwizdanie:

Maciek spokojnie,ja to nawet nie znam słów, które mogłyby to wszystko opisać :polew: :polew: :polew: ( zazwyczaj takie akcje kończą się na weselu, a u Ciebie odwrotnie od wesela sie zaczyna :kox: ) :wink4::polew:

Opublikowano

oprócz znanych mi pięknych autek , przykro mi przyznać ale reszta vagów to same kible ,aż wstyd , może z 5 bym wybrał z całej tej watachy :confused4:

Opublikowano

A ja właśnie skończyłem rezać symetryczne lusterka + obudowy In Pro. I powiem Wam że drugie duże lusterko jest :kox: Naprawdę dużo więcej widać. Tylko muszę jeszcze sterowanie zrobić bo dość że mam zamienione góra/dół z prawo/lewo to jeszcze one same są odwrotnie :decayed:

Opublikowano

A ja właśnie skończyłem rezać symetryczne lusterka + obudowy In Pro. I powiem Wam że drugie duże lusterko jest :kox: Naprawdę dużo więcej widać. Tylko muszę jeszcze sterowanie zrobić bo dość że mam zamienione góra/dół z prawo/lewo to jeszcze one same są odwrotnie :decayed:

Nie chwal się :decayed: tylko mów co i jak :evil:

Opublikowano

Prawe lusterko duże od anglika, wymiana szkła i jest :good: Co do sterowania to wyszły jaja bo sprawdziłem najpierw i było góra/dół z prawo/lewo zamienione. Sprawdziłem miernikiem napięcia żeby dojść które kable do których, przepiąłem i niby było OK jak sprawdzałem. Przykręciłem lusterko, wsiadłem do samochodu i dalej jest jak było :shocked: W każdym bądź razie rozbiorę jeszcze raz i kable w wtyczce przełożę. Gorzej z tym obróceniem prawo z lewo i góra z dołem. Wygląda jakby silniczki w tym angielskim lusterku pracowały odwrotnie i inaczej się obracały w zależności czy jest +12V i -12V. Nie wiem czy nie będę musiał przełożyć silniczków z małego lusterka :mysli: