miro_x Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 heh ale u nas nie trzeba nic moderować, cisza spokój A tak poważniej to slaweq awansowałeś
lukaszr Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 heh ale u nas nie trzeba nic moderować, cisza spokój A tak poważniej to slaweq awansowałeś Wiem, że nie trzeba, ale zawsze jak ktoś jest lokalnie to jak trzeba coś zmienić, ustawić w 1 wątku czy poprawić to jest ktoś, kto szybko na to zareaguje :th:
Szuder Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Łukaszu... no to mnie zaskoczyłeś noooo, mnie tesh... Slaweq, gratki... MODZIE... Bedziesz stawiał kropki...???
poziek Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Łukaszu... no to mnie zaskoczyłeś noooo, mnie tesh... Slaweq, gratki... MODZIE... Bedziesz stawiał kropki...??? A jest za co ?
slaweq Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Prosze prosze, kto nas odwiedził Witaj Poziek w naszym wątku
poziek Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 A byłem sobie w Częstochowie dzisiaj, w Kraku to i u Was się przywitam
slaweq Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2008 I bardzo dobrze, zagladaj cześciej :th: może wiara sie przestraszy troche i zacznie sie wiecej udzielac jak zobaczy ze na kontrole wpadasz
lukaszr Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Bedziesz stawiał kropki...??? Aż takich uprawnień to nie ma
slaweq Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Lukaszu w naszym watku Rzeszowskich to takie uprawnienia nawet nie sa konieczne, tu zawsze bylo wszystko
Andrzej Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Lukaszu w naszym watku Rzeszowskich to takie uprawnienia nawet nie sa konieczne, tu zawsze bylo wszystko Witam.Ale to wcale nieznaczy że zawsze tak będzie,na spotach coraz wiecej autek.. :>
Iverson Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 co tam ściemniacze, podobno słońce macie a umnie deszcz-shit. Szuderos link na gg poproszę do...Ty wiesz do czego.
slaweq Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Ive u nas tez deszcz i to konkret a miało byc tak ładnie dzisiaj...
Iverson Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 A mi w domu neta odcięli bo właściciel rachunków nie zapłacił i teraz w pracy siedzę na necie. Może podwyżkę dostanę za nadgorliwość.
gosiek82 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zapraszam w Bieszczady u nas sloneczko swieci.
Gość elmo Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 wczoraj w Sanoku padało i lekko grzmiało a dziś..... 22stc słonko .....raj, może na jutrzejszy wypad rozpoznawczy będzie tez taka pogoda :-)
gosiek82 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Elmo o ktorej macie zamiar jechac na Arłamow bo bym sie tez pisala. NA watku o Arłamowie cisza .nawet myslalam ze nie macie zamiaru jechac.
slaweq Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2008 W wątku o Arłamowie stworzyłem wstepną liste chetnych na tego 2-dniowego spota, piszcie kto jest chetny bo jak ma byc 5 osób to nie ma sensu tego organizowac.
TTom3k Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Siemanko ;] Wczoraj pod WSIZem widzialem za***ista a4...czarna z ledami takimi jak ma szuder z przodu czarne alampy na xenonie dobra fela i sciemniana szyba...po prostu malina b5 to ktos od was ? nie pamietam rejstracji ale chyba RMI
aramis Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Mam prośbę. Jeśli ktoś w okolicy wymieniał listwy na drzwiach, te dolne i ma stare do wyrzucenia to proszę o kontakt. Próbuję opracować sposób na regenerację tych listewek, które jak wiadomo mają wadę że rdzewieją. Dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi