slaweq Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Opublikowano 1 Maja 2008 25 maja niestety mnie nie bedzie jestem wtedy tu...http://www.a4-klub.pl/smf/mlody_audi_zaprasza_na_urodziny_242505_roznow-t29678.225.html
Andronikus Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Panowie co za widok Patrzcie co dzisiaj upolowałem :th: Ma ktoś lepszą fotkę
slaweq Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Opublikowano 2 Maja 2008 Na spota w niedziele sie czasami nie wybierasz
Iverson Opublikowano 2 Maja 2008 Opublikowano 2 Maja 2008 nie za bardzo bo w niedzielę wyjezdżam do Wlkp, szkoda ,że jutro nie organizujecie...to bym wpadł z wizytacją.
IrAsEk_PsK Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Szkoda że jestem jutro w pracy chętne bym przyjechał po raz 1 ale myślę że jeszcze będzie okazja
miro_x Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 kurde a ja cały czas na zimówkach i nie ma szans żebym, dzisiaj przyjechał
Andronikus Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Na zimówkach da się przyjechać .... o ile to jedyny powód P.S. Pogoda jak zwykle nas rozpieszcza
miro_x Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 no właśnie nie jedyny. Ale już następnym razem sie pojawię.
slaweq Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Opublikowano 4 Maja 2008 P.S. Pogoda jak zwykle nas rozpieszcza racja jak bedzie lało bardzo to pojedziemy na podziemny pod Agore :th:
dsz33 Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Hej ehhh znów mnie zabraknie na spocie ;( ale mi wyjazd wypadł. Aramis to pewnie na następnego Ci dopiero listwe przywioze jak jeszcze potrzebujesz.
Gość elmo Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 akumulator mi zdechł 8V pewnie go juz nic nie uratuje ale zobacze... postaram sie byc!
slaweq Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Opublikowano 4 Maja 2008 elmo nie masz daleko na Podpromie... przyjdz butami
aramis Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Hej ehhh znów mnie zabraknie na spocie ;( ale mi wyjazd wypadł. Aramis to pewnie na następnego Ci dopiero listwe przywioze jak jeszcze potrzebujesz. Dzięki za pamięć, nie ma pośpiechu. Jak się pogoda nie poprawi to mnie też chyba nie będzie.
slaweq Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Opublikowano 4 Maja 2008 Panowie jak sie pogoda nie poprawi to podjedziemy na podziemny parking pod Agore :th: Mam nadzieje, że oprocz mnie i Angeli ktos sie jeszcze pojawi Panowie nie bójmy się deszczu !!! nooo, to mi sie podoba
Rekomendowane odpowiedzi