slaweq Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2008 kupy nikt nie ruszy :polew: :nabijasie:
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 kupy nikt nie ruszy :polew: :nabijasie: Ty się nie śmiej , wiesz co masz od całego krakowa? :gwizdanie:
ykk Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 kupy nikt nie ruszy :polew: :nabijasie: Najwyzej muszki..
slaweq Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2008 kupy nikt nie ruszy :polew: :nabijasie: Ty się nie śmiej , wiesz co masz od całego krakowa? :gwizdanie: wiem :polew: caly czas o tym pamietam dlatego ostatnio w Kraku byłem z ochroną
Iverson Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 ...co wy macie z tymi kupami, czyżby jakieś ukryte pragnienia...
Gość elmo Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 nie bądzcie sztywniaki ponabijać sie nie można? woogle to sie obrazimy i założymy 6 forum www.a4clup.org :-) ja cały czas sie nabijam z tego co sie tu na tym forum stało i jak wszyscy o tym pisali i przezywali to .....co sie skonczyło załozeniem drugiego forum teraz juz k.. nie wiem co mam czytać :-) heheh moj jeden post jaki ruch sie na tym wątku zrobił :-)
ykk Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 slaweq widziales..? http://www.a4-klub.pl/smf/nocni_jezdzcyczyli_jazda_po_0000godz-t35331.0.html;msg450351#msg450351 :gwizdanie: :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 kupy nikt nie ruszy :polew: :nabijasie: Ty się nie śmiej , wiesz co masz od całego krakowa? :gwizdanie: wiem :polew: caly czas o tym pamietam dlatego ostatnio w Kraku byłem z ochroną masz szczęście że się Jerza wystraszyłem bo już byś dostał kluczem do kół w łeb
slaweq Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2008 masz szczęście że się Jerza wystraszyłem bo już byś dostał kluczem do kół w łeb dobrze, że kluczem a nie tym podnosnikiem, który wyciagnąłeś z fury
slaweq Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zapraszam na Spota do Sanoka co czwartek o godz.19 pod Areną po spocie jest impreza integracyjna. A z jakiego Klubu spota robicie? Rozumię że A4-Klub.pl :gwizdanie:
szogun0 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Na razie z klubu A4, ale jak się dobrze rozwinie to z AA
slaweq Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2008 gerax nie bardzo rozumie co ma do spotów status na Forum... , mi to naprawde rybka czy na spoty A4-klub.pl w Rzeszowie przyjezdza Klubowicz, Uzytkownik czy osoba z innym statusem. W moim pytaniu chodziło mi o cos zupełnie innego, ale chyba nie zrozumiałes, albo nie chciałes zrozumieć :gwizdanie: A dlaczego z zadnego, bo jest troche krucho z Ori Klubowiczami, sam jestes jedynym na podkarpaciu. Nie zapominaj o Szogunie, który jest Ori Vipem
slaweq Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Jerzu ja nie miły Wydaje Ci sie [br]Dopisany: 05 Sierpień 2008, 15:50 _________________________________________________Nastepny planowy spot dopiero za miesiąc, może by zrobic cos wczesniej Co myslicie?
aramis Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Na planowym słaba frekwencja to na nie planowym będzie lepiej Ja na ostatnim nie byłem bo pękła mi gumka.... w reduktorze gazowym od LPG
szogun0 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ehh, a już miałem nowego potomstwa gratulować.
aramis Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ehh, a już miałem nowego potomstwa gratulować. :laghing2:
Rekomendowane odpowiedzi