Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ciężko powiedzieć bo w niedzielę to ja przeważnie wyjeżdżam, do Kalisza...zobaczymy

Opublikowano

nie no zostań-żartowałem :embarrassed: ;([br]Dopisany: 06 Październik 2008, 22:15_________________________________________________może ojciec prowadzący wie więcej w tej materii :decayed:

Opublikowano

dobra :decayed:

a gdzie ten co ma wpierd.... od całego krakowa? :naughty: dalej się chowa? :naughty:

Opublikowano

łoooo qr** to ja do Was nie przyjeżdżam, bo jeszcze przypadkiem będziecie mnie napierdalać... :shocked:

Opublikowano

łoooo fajans to ja do Was nie przyjeżdżam, bo jeszcze przypadkiem będziecie mnie napierdalać... :shocked:

nic się nie martw, nikt Cię nie pomyli ze Sławkiem bo każdy ma jego zdjęcie :naughty:

Opublikowano

no no cieplutcy chłopacy z Kraka-buahahaha

Opublikowano

no no cieplutcy chłopacy z Kraka-buahahaha

dobra , Twoją fotkę też zaczniemy wozić :decayed:

Opublikowano

a gdzie ten co ma wpierd.... od całego krakowa? :naughty: dalej się chowa? :naughty:

Jestem jestem :kox: Foty wrzucam do galerii :naughty:

Opublikowano

Jestem jestem :kox: Foty wrzucam do galerii :naughty:

Gdzie są moje kupki? :polew: jak przechlałeś to się przyznaj a nie że Ci przelew nie przyszedł :naughty:

Opublikowano

Trzeniu za kase z Twoich kubków bylismy z Angela na mega wypaśnym weekendzie :kox: cała kasa przewalona :polew:

Opublikowano

...coś o b8 Sławeq ostatnio wspominał i kurfa nieskojarzylem

Opublikowano

Kase przewaliłeś? perwer :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Kase przewaliłeś? perwer :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

całą..., nawet na wysyłke pocztową nie mam :gwizdanie:

Opublikowano

daj ykk z 20 lizaków i rozniesie chłopak :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: