mA4ciek Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Ive a co to za baba na avatarze? Aylar Lie??
slaweq Opublikowano 10 Października 2008 Autor Opublikowano 10 Października 2008 GM najlepszego z okazji urodzin :drunk:
Iverson Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Ive a co to za baba na avatarze? Aylar Lie?? a skund wiesz?? Tak to łona...fajna nie!!!!!GM wszystkiego najlepszego....staruszku hyhyhy, spełnienia marzeń, wysokich prowizji,zdrówka, miłości, bezawaryjności Audioli i czego sobie tam tylko wymarzysz...
angela Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 GM Wszystkiego Najlepszego i ode mnie :drunk:
dsz33 Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 GM 100 lat dla Ciebie i Adeli !! :drunk:
GM Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 dzięki Wam serdeczne za pamięć i życzenia,(miło - aż sie wzruszyłem )[br]Dopisany: 10 Październik 2008, 18:28_________________________________________________zapraszam na wódeczkę
slaweq Opublikowano 10 Października 2008 Autor Opublikowano 10 Października 2008 zapraszam na wódeczkę Marcin kiedy na ta wódeczkę
GM Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Ive a co to za baba na avatarze? Aylar Lie?? a skund wiesz?? Tak to łona...fajna nie!!!!!GM wszystkiego najlepszego....staruszku hyhyhy, spełnienia marzeń, wysokich prowizji,zdrówka, miłości, bezawaryjności Audioli i czego sobie tam tylko wymarzysz... Ive po takich życzeniach czego chcieć więcej :polew: , a co do określenia " staruszek" to o ile moje stare oczyska mnie nie mylą to masz tyle samo jeszcze raz Wam Wszystkim wielkie dzięki[br]Dopisany: 10 Październik 2008, 18:36_________________________________________________ zapraszam na wódeczkę Marcin kiedy na ta wódeczkę a kiedy masz ochotę ? dziś
slaweq Opublikowano 10 Października 2008 Autor Opublikowano 10 Października 2008 Nie no dzis nie bo Angela przyjezdza... , ale może jutro
Gość osetti Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 zapraszam na wódeczkę jakże miło mi Cię poznać i złożyć życzonka urodzinowe wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i przede wszystkim dużo zdrowia życzę ja - Osa
GM Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Nie no dzis nie bo Angela przyjezdza... , ale może jutro a co Angela nie pije ? co do jutra to akurat idę na wesele do classica, także jutro pewnie odpada [br]Dopisany: 10 Październik 2008, 19:52_________________________________________________ zapraszam na wódeczkę jakże miło mi Cię poznać i złożyć życzonka urodzinowe wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i przede wszystkim dużo zdrowia życzę ja - Osa Osetti dzięki za życzonka
Gość osetti Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 ależ nie ma za co... to gdzie na tę wódeczkę można by wpaść? :>
slaweq Opublikowano 10 Października 2008 Autor Opublikowano 10 Października 2008 Osa witamy na Rzeszowie
Gość osetti Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 cześć Sławek... tak się wtryniłam trochę "między wódkę a zakąskę" ... no ale z życzeniami wpadłam
GM Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 ależ nie ma za co... to gdzie na tę wódeczkę można by wpaść? :> jak to gdzie ? :> do mnie
Gość osetti Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 ależ nie ma za co... to gdzie na tę wódeczkę można by wpaść? :> jak to gdzie ? :> do mnie a mogę w styczniu?
GM Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 oczywiście że tak, czyli jednym słowem jesteśmy umówieni zrobimy mini spota bez autek i pobawimy
Gość osetti Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 a tam bez autek... to jak ja niby dojadę na ten koniec świata wybieram się do Rzeszowa, nie byłam tam jeszcze...
GM Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 cześć Sławek... tak się wtryniłam trochę "między wódkę a zakąskę" ... no ale z życzeniami wpadłam Slaweq prawda że miło że osoby z poza naszych okolic odwiedzają nasz wątek Rzeszowski
Gość osetti Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 odwiedzam odwiedzam, czytałam kilka dni temu i fotki oglądałam nawet
Rekomendowane odpowiedzi