Dibo Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 dsz33 Masowac watroby.. Bo Jerzu nadchodzi Co tu taka cisza ?
GM Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 moze wiosna juz atakować tez własnie felgi skonczyłem przekładac Pomalutku z tą wiosną bo ja musze jeszcze springi zmienić Panowie powolutku z tą wiosną pewnie jeszcze chwilę będzie nam na nią czekać, a swoją drogą wiecie co oznajmia wiosnę ? :tongue4:
mA4ciek Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Marcin słyszałem, że chcesz sprzedać audi, kolega mi mówił
GM Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Marcin słyszałem, że chcesz sprzedać audi, kolega mi mówił dobra, dobra zrobiłem Cię na szaro - byłeś ładnie wystraszony :polew: :polew:
slaweq Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 slaweq a Ty nie pracujesz czasem w GTO ? Nie A gdzie i co to w ogóle jest to GTO?
bracus Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 bo widziałem na zdjęciach (wydaje mi się przynajmniej) chłopaka ze sportowej ktory w GTO pracuje http://www.hgto.pl/default.htm i myslalłem ze to Ty - ja mieszkałem 25 lat na sportowej w 12 stce :-)
slaweq Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 Ja mieszkałem 28 lat na Gwardzistów i znam duzo osób ze Sportowej A w 12-stce od kilku lat mieszka moja siostra Także wielce prawdopodobne, że sie znamy A z GTO nie mam nic wspolnego
bracus Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Ja mieszkałem 28 lat na Gwardzistów i znam duzo osób ze Sportowej A w 12-stce od kilku lat mieszka moja siostra Także wielce prawdopodobne, że sie znamy A z GTO nie mam nic wspolnego a tam nie masz nic wspólnego nie przyznajesz się i tyle :gwizdanie: co do znamy się czy się nie znamy - gdzie ja bym takiego smarkacza pamiętał myslałem ze ten Twoj avatar to właśnie moje byłe rejony
slaweq Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 co do znamy się czy się nie znamy - gdzie ja bym takiego smarkacza pamiętał myslałem ze te Twoj avatar to właśnie moje byłe rejony hehe faktycznie wiekowa przepaść A mój awatar to jak najbardziej Twoje byłe rejony
mA4ciek Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 400 strona :gwizdanie: Slaweq może wyrwiesz się szybciej
slaweq Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 Slaweq może wyrwiesz się szybciej Bede robił III edycje kubków, także jesli ktos jest chętny to mozna zamawiać..., odbiór oczywiscie na spocie czyli bez kosztów wysyłki http://www.a4-klub.pl/smf/kubek/kubki_kluboweiii_tura-t68748.0.html;msg754095
Rekomendowane odpowiedzi