slaweq Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Opublikowano 18 Marca 2009 a bo majstrowałem troche Żebyś nie zmajstrował tak jak ja :polew: witam kolegów z Resy oooo witaj Madasku Witam Madasów dwóch
Madas Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 cześć Sławek ....jaka pogoda u Was bo u nas dosyć fajna ....zimy ni ma
dsz33 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 :polew: Sławku ja troche inaczej majstrowałem 1/2 gleby juz jest
slaweq Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Opublikowano 18 Marca 2009 cześć Sławek ....jaka pogoda u Was bo u nas dosyć fajna ....zimy ni ma Coś zaczyna śnieg pruszyć Narazie nie ma tragedii, najgorsze ma być w piatek i sobote..., chyba bede musial zmianić opony na zimowe
Madas Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 cześć Sławek ....jaka pogoda u Was bo u nas dosyć fajna ....zimy ni ma Coś zaczyna śnieg pruszyć Narazie nie ma tragedii, najgorsze ma być w piatek i sobote..., chyba bede musial zmianić opony na zimowe chyba tak powinieneś zrobić ...ze wzlędu na żonę
slaweq Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Opublikowano 18 Marca 2009 cześć Sławek ....jaka pogoda u Was bo u nas dosyć fajna ....zimy ni ma Coś zaczyna śnieg pruszyć Narazie nie ma tragedii, najgorsze ma być w piatek i sobote..., chyba bede musial zmianić opony na zimowe chyba tak powinieneś zrobić ...ze wzlędu na żonę Dokładnie..., ze względu na żonkę i małego/małą
Madas Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 łan ciul czy mały czy mała ważne żeby zdrowe było
konradzed Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 10:43_________________________________________________Madas Masz rację.
slaweq Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Opublikowano 18 Marca 2009 łan ciul czy mały czy mała ważne żeby zdrowe było Dobrze gadasz Madas To jest najważniejsze konradzed
slaweq Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Opublikowano 18 Marca 2009 Madas co to za spięcia były wczoraj w nocy u Was w wątku?
konradzed Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 slaweq Aż tak źle z pogodą w RZ? Ja jestem w Mielcu i jeszcze ujdzie. Wieczorami nie jest zbyt wesoło... :gwizdanie:
slaweq Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Opublikowano 18 Marca 2009 Narazie nie jest źle, na letnich bez problemów da sie jezdzić..., problem jest bo w piątek ruszamy na Zakopane a tam to zima
Madas Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Madas co to za spięcia były wczoraj w nocy u Was w wątku? a nic szczególnego ... czasem musi coś iskrzyć żeby potem było ciepło
slaweq Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Opublikowano 18 Marca 2009 Madas co to za spięcia były wczoraj w nocy u Was w wątku? a nic szczególnego ... czasem musi coś iskrzyć żeby potem było ciepło ...jak w małżeństwie
Rekomendowane odpowiedzi