Iverson Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Marcinek jak zlot , poznałeś tych (oszołomuf poznaniakufff poetufff) * (...)* - to są superlatywy a nie negatywy btw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Poznaliśmy ich i powiem Ci Tomku szczerze, że bez szału Jacyś tacy mało towarzyscy, bardzo cicha ekipa... :gwizdanie: Oczywiście to żart co wyżej napisałem Ekipa R E W E L A C Y J N A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 podobno wszyscy razem spali w 1 pokoju bo się bali , że się zgubią czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 spamerzy Marcin zarzyj nerwosol, felga będzie na piątek :gwizdanie: Sławek dawaj znać co i jak z narożnikiem Dziś jakiś cham zajechał mi droge berlingiem na Lisa Kuli i obtarłem troche felge ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 :mysli: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Sławek dawaj znać co i jak z narożnikiem Bede dzwonił naroznik ma przyjechac miedzy 16 a 18 :mysli: :gwizdanie: Co tam Adaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 a nic tak się zastanawiam czemu byliśmy taką cichą ekipą ... Kurcze nawet nie wiecie jak się cieszę że Was osobiście poznałem i okazało się że tacy jesteście spoko ... już z Kuredu obmyślamy wyjazd na kilka dni w tamte regiony ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 a nic tak się zastanawiam czemu byliśmy taką cichą ekipą ... To był żart Odnosnie przyjazdu w nasze rejony..., rozmawialiśmy o tym na zlocie i moje zdanie znacie Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 wpadniemy na pewno .... do tego czasu będziemy w kontakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Rzeszowsko - Poznańskie picie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erles Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 się zapowiada, że na najbliższego spota nie wpadnę brat zabrał auto na studia i przez 2 tygodnie mówił, że nie wraca ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Witam Rzeszów , Miło było Was poznać, lux chłopaki jesteście tak jak Madas pisał - wpadniemy do Was na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Bartek witamy na wątku Rzeszowskim Oczywiście Zapraszamy do nas na Kilka pomysłów już mam jak to zorganizować tylko musimy ustalić jakis termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Madas coś mówił o czerwcu lipcu, mi bardziej lipiec bo Paula ma w czerwcu obronę i nie będzie jak pojechać.A jak przyjedziemy to się pobawimy tyle że Madas nie pije a nie chcę się skubany przestawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 co tam słychać chłopaki [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 16:26_________________________________________________ Madas coś mówił o czerwcu lipcu, mi bardziej lipiec bo Paula ma w czerwcu obronę i nie będzie jak pojechać.A jak przyjedziemy to się pobawimy tyle że Madas nie pije a nie chcę się skubany przestawić obiecuję że kilka strzałów z Wami się napiję tylko ciiiii :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Madas coś mówił o czerwcu lipcu, mi bardziej lipiec bo Paula ma w czerwcu obronę i nie będzie jak pojechać. Nam też lipiec bardziej pasuje takze A jak przyjedziemy to się pobawimy tyle że Madas nie pije a nie chcę się skubany przestawić Spoko..., przyjedzie to go przestawimy [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 16:31_________________________________________________ co tam słychać chłopaki A dobrze..., właśnie czekamy na mebelki bo mają nam przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 ale do pokoju dziecięcego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Madas coś mówił o czerwcu lipcu, mi bardziej lipiec bo Paula ma w czerwcu obronę i nie będzie jak pojechać. Nam też lipiec bardziej pasuje takze A jak przyjedziemy to się pobawimy tyle że Madas nie pije a nie chcę się skubany przestawić Spoko..., przyjedzie to go przestawimy [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 16:31_________________________________________________ co tam słychać chłopaki A dobrze..., właśnie czekamy na mebelki bo mają nam przyjechać to po ile Ty te kubki sprzedajesz że po jednym zlocie masz na nowe meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 ale do pokoju dziecięcego niee, narożnik do pokoju to po ile Ty te kubki sprzedajesz że po jednym zlocie masz na nowe meble Z kubków to mam A5 w garażu Meble to z naklejek :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 dlatego te naklejki mam w takiej mega promocji :gwizdanie: , Sławek, wziął Madas je dla mnie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi