Madas Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Czesc Madas Kufa, ale tu nudy prawda? czasem tak bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 U nas cisza, za to na poznaniu poezje idzie pełna parą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 no zgadza się .... pojechałem w interesach na 2 godz i 9 stron miałem do czytania .... i to beze mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Siema Darek jak tam zawias zmieniony? felunek letni załozony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Chopaki ja to chyba 5 na letnich już bede jak myślicie będzie jeszcze śnieg Dzisiaj w Wawie sypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Jesli nie jedziesz w góry to spokojnie mozna zmieniac na letnie..., opady są przelotne i zaraz wszystko topnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Siema Darek jak tam zawias zmieniony? felunek letni załozony Hej Sławku, zawias zmieniony ale jeszcze na pięknych zimowych stalówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 W góry kurde. Ja na tych letnich na jesieni z Rzeszowa nie mogłem wrócić tak się ślizgał jak sypnęło śniegiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Ja cały luty i połowe marca jezdziłem na letnich 18" i nie było tragedii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 A wiecie może ile ma być ciśnienie w tych 17 ?? Bo na mojej wlepce na klapce nie ma takich felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 A wiecie może ile ma być ciśnienie w tych 17 ?? Bo na mojej wlepce na klapce nie ma takich felg :polew: dobre. To ci się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 cześć koledzy o czym dzisiaj gadka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Cześć Adaś Dzisiaj rozmowy o pogodzie i zmianie felg na letnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 no to ja powiem że chyba jutro potrące laczki zimowe w kąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Dobry dzień na taką dyskusję zwłaszcza że od rana piź**i śniegiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 no to ja powiem że chyba jutro potrące laczki zimowe w kąt Ja już jezdziłem na letnich ale zmieniłem przed zlotem Panowie, jakiej długości śruby zabezpieczające kupić przy dystansach 10 mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 pogoda nie jest tragiczna na zmiane ... gorzej temperatury żeby nie spadały poniżej 5 stopni bo szkoda moich nowych oponek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Adaś jak masz nowe opony to poczekaj. Normalne opony traca właściwości przy temp +7 stopni, ale jak są z wysokim indeksem prędkości to nawet +10 stopni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 wiem wiem i dlatego mam lekkie obawy co do zmiany przy tych temperaturach .... Musashi też ma nowe i ten sam dylemat .. oboje mamy Dunlopy SP Sport Maxx tylko on ma 225 a ja 235 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi