Dibo Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Panowie, jakiej długości śruby zabezpieczające kupić przy dystansach 10 mm? Dolicz sobie do długości normalnej śruby szerokość dystansu czyli 10mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Panowie, jakiej długości śruby zabezpieczające kupić przy dystansach 10 mm? Dolicz sobie do długości normalnej śruby szerokość dystansu czyli 10mm Spoko, a jakia jest ori długość ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Panowie, jakiej długości śruby zabezpieczające kupić przy dystansach 10 mm? zony trzeba bylo zapytac to by Ci odpowiedziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Zona a pamietasz jakie miałaś w swoim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Zona a pamietasz jakie miałaś w swoim a pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Panowie, jakiej długości śruby zabezpieczające kupić przy dystansach 10 mm? Dolicz sobie do długości normalnej śruby szerokość dystansu czyli 10mm Spoko, a jakia jest ori długość ? :gwizdanie: Na samochodzie mam te dłuższe założone. A ori śruby nie wiem gdzie są. Jak znajde to Ci podam długość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Zona a pamietasz jakie miałaś w swoim a pamietam a pytałem w domu to mi nie powiedziałaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aramis Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Zona a pamietasz jakie miałaś w swoim a pamietam a pytałem w domu to mi nie powiedziałaś Bo takie rzeczy tylko na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Zona a pamietasz jakie miałaś w swoim a pamietam a pytałem w domu to mi nie powiedziałaś Zakładasz dystansy? [br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 15:33_________________________________________________ skalar a ty będziesz 5 w rzeszowie ? Chciałbym oglądnąć twój zaślepiony egr bo mnie to cieknące g.. już wq u siebie. Pewnie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Zona a pamietasz jakie miałaś w swoim a pamietam a pytałem w domu to mi nie powiedziałaś Zakładasz dystansy? No jasne 10 mm..., ostatnio juz jezdziłem z dystansami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 co słychać chłopaki zaraz mam zebranie spotowe .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Ja własnie zdjęcia wysyłam a pozniej wrzuce cos na forum zaraz mam zebranie spotowe .... O kurde... powaznie brzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 ooo to fajnie juz nie mogę się doczekać fotek z Twojego aparatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Te co Wam robiłem na ustawce pod skocznią to bedzie miał Bartek w ori rozdzielczości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Panie i Panowie Sławku jakby Ci żona jeszcze nie powiedziała to śrubki normalnie mają 27 mm długości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 dsz33 Dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 dsz33 Dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 witajcie [br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 18:18_________________________________________________o i jest sam Adaśko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Masad to coś szybko to spotkanie się skończyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi