slaweq Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Na zlocie było nas tylko trzech, ale zabawa była przednia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 No właśnie coś Resa małą ekipe miała na zlocie, trzeba to poprawić. Ale widać niezły ubaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 joł ekypa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 joł ekypa Dobry wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 joł ekypa Czesc Ive Co tam dobrego? Kiedy nas odwiedzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 joł ekypa witaj bratku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 joł ekypa Czesc Ive Co tam dobrego? Kiedy nas odwiedzisz okolice grudnia / stycznia zapewne ,więc już nie długo , szykować fury Ive wpada hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 joł ekypa Czesc Ive Co tam dobrego? Kiedy nas odwiedzisz okolice grudnia / stycznia zapewne ,więc już nie długo , szykować fury Ive wpada hyhy grudnia/stycznia :shocked: toż to za rok :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 ciężko będzie wcześniej znaleźć lukę na wolną niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 http://picasaweb.google.com/slaweq80/ResaWBukowinie# W linku wrzuciłem jeszcze troche naszych zdjęc z Bukowiny, Zakopanego i Gubałówki Widzę, że impreza się na prawdę udała Szkoda, że nie byłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 ciężko będzie wcześniej znaleźć lukę na wolną niedzielę Nie pier...ol weź kiedyś Ize na zakupy i sie wtedy spota zrobi A tak w ogóle to zaproszenie w jakis weekend na jest cały czas aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 ciężko będzie wcześniej znaleźć lukę na wolną niedzielę Nie pier...ol weź kiedyś Ize na zakupy i sie wtedy spota zrobi A tak w ogóle to zaproszenie w jakis weekend na jest cały czas aktualne coś się wymyśli , a dziękuję z zaproszenia skorzystamy , tylko chyba z nocką u Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Oczywiscie, że z nocką u Nas..., innej opcji nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 co tam chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Wszystko dobrze..., tylko cos mi zonka zaczyna mowić, że ją choroba rozbiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Wszystko dobrze..., tylko cos mi zonka zaczyna mowić, że ją choroba rozbiera o to niedobrze musisz dbać o nią pozdrów ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Dbam dbam Angela dziekuje i równiez pozdrawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 a dziękuję ...bardzo miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Choroba powiadasz ją rozbiera _______ Maciek a w B6 mi zmienią za 140 zł ? Bo do Sanoka to ja w każdą sobotę mogę jechać Rzut beretem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Miro dam znać jak tylko się dowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi