Madas Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 wątek jak wątek ale jak żonkę czasem pobudzam to hohoho :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 oj oj Ty już sie tak nie przechwalaj , daj tu żoneczkę lepiej, niech się sama wypowie w tej kwesti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 oj oj Ty już sie tak nie przechwalaj , daj tu żoneczkę lepiej, niech się sama wypowie w tej kwesti ona widzi co ja piszę nie protestuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 ....ale ogólnie z ciebie "pozytywny wariat" także może być prawda to co piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 ....ale ogólnie z ciebie "pozytywny wariat" także może być prawda to co piszesz przez grzeczność nie zaprzecze :gwizdanie: a gdzie śliwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Prezes Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 dziś w głębokich Bieszczadach dalej śnieg .... patrolem nie wyjechaliśmy , tarł spodem pod zamarznietym lodzie.... okolice Bandrowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 oj oj Ty już sie tak nie przechwalaj , daj tu żoneczkę lepiej, niech się sama wypowie w tej kwesti ona widzi co ja piszę nie protestuje upss , to w takim razie pozdrowionka dla Twojej żoneczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 dziękuję serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 a gdzie śliwka wiesz sam sie zastanawiam, co sie z nim dzieje - pewnie koła zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 a gdzie śliwka wiesz sam sie zastanawiam, co sie z nim dzieje - pewnie koła zmienia albo interesu pilnuje ..... i dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 wiesz nie chciałem tego pisać, ale chyba jest tak jak piszesz- tym bardziej że jestem z nim po 20-tej umówiony w jego " siedzibie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 wiesz nie chciałem tego pisać, ale chyba jest tak jak piszesz- tym bardziej że jestem z nim po 20-tej umówiony w jego " siedzibie" ja jestem jak wróżka ...zapytaj Sławka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Obstawiam Alpy [br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 19:11_________________________________________________ wiesz nie chciałem tego pisać, ale chyba jest tak jak piszesz- tym bardziej że jestem z nim po 20-tej umówiony w jego " siedzibie" pijaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 wiesz nie chciałem tego pisać, ale chyba jest tak jak piszesz- tym bardziej że jestem z nim po 20-tej umówiony w jego " siedzibie" pijaki nie , nie to miałem na myśli , dziś bez picia , bynajmniej z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 dobry wieczór sąsiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 dobry wieczór sąsiedzi witaj Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 idziemy do Tbg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 ....ale ogólnie z ciebie "pozytywny wariat" także może być prawda to co piszesz przez grzeczność nie zaprzecze :gwizdanie: a gdzie śliwka Jestem jestem Oj dzisiaj był dzien..., zmieniałem kółka i uje...ałe nowe, wczoraj kupione śruby zabezpieczające :gwizdanie: A wieczorem była sesja zdjeciowa na 3-go Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 A wieczorem była sesja zdjeciowa na 3-go Maja w takim razie zapodaj jakies fotki ( może być na PW ) jesli oczywiście można prosić, to chyba że to są tajne fotki przygotowane już na konkurs kwietniowy "najładniejsza B5 -KWIECIEŃ" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Marcin fotki wrzuce jutro..., byłem z Maćkiem..., zdjecia wyszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi