Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mandat albo laweta bo auto może być nie sprawne technicznie :gwizdanie:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zwykle jest mandat i konieczne badanie żeby dowód odebrać. Ale mówiłem mu że się doigra lawety kiedyś.

Zapłaci parę stówek to zmądrzeje.

virus gadałem dzisiaj z moim spawaczem ale zapomniałem się spytać czy już robi nierdzewkę. Zaraz przedzwonię się zapytać.

Opublikowano

ok to się nie pali bardzo bo pewnie jak będę coś robił to po wizycie u Witka :gwizdanie:

Opublikowano

23.10. jadem po Rogale do Wawy :kox:

12.10 też jade :decayed:

a nie mozna bylo powiedziec ? tez bym sie zabral i we Trzech mozna bylo pojechac w jeden dzien, raźniej zawsze :friends:

Opublikowano

23.10. jadem po Rogale do Wawy :kox:

12.10 też jade :decayed:

a nie mozna bylo powiedziec ? tez bym sie zabral i we Trzech mozna bylo pojechac w jeden dzien, raźniej zawsze :friends:

No było by fajnie ale pewnie trzeba by jeszcze było poczekać z 2 miesiące żeby nas we 3 wcisnął na raz :kox:

Opublikowano

ja dzwoniłem ze dwie godzinki po virusie ale wolny termin był dopiero na 22-23 mi pasował 23 a na 22 umówiłem szwagra z BRD :good:

Opublikowano

Szukaj używki KW, H&R, Koni albo Wietec :wink4:

Opublikowano

Siema :hi:

Nigdzie nie zaginąłem, no może ostatniej soboty... :decayed: :decayed:

coś mi net szwankuje, a wy z tymi postami to też nie grzeszycie :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

dzisiaj dostalem moj zestaw na zime :kox:

4SZ30.jpg

4T5xr.jpg

Opublikowano
297%20zima%20bottle.JPG:chytry:
Opublikowano

Sixu będziesz pomykał na biedronkach jak ja.

Opublikowano
Sixu będziesz pomykał na biedronkach jak ja.

Nie tylko Wy :naughty:

Opublikowano

jak na zimę to super fela (moim zdaniem) :good: w dodatku można tanio kupić. Nie cierpię stalówek :sick3:

Opublikowano
jak na zimę to super fela (moim zdaniem) good w dodatku można tanio kupić. Nie cierpię stalówek sick3

Ciężko się nie zgodzić :cool1:

Dawniej jak miałem blaszaki, strasznie szybko mi rdzewiały od soli :no:, wyglądały jak w 20letnim polonezie :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:

Ścigałem godzinę temu po Rzeszowie srebrnego avanta z naklejką klubową na szybie. Ładnie zap..... :evil:

pozdrowienia dla kierownika :wink4:

Opublikowano

dzisiaj mialem ciekawa przypadłość tankowalem na szczescie jedynie za 35 zł na orlenie ON wyjeżdżam ze stacji a tu komputer nie pokazal zadnej zmiany w ilosci paliwa :confused4: stanąłem na poboczu bo mógł sie jeszcze nie ustabilizować ale niestety dalej bez zmian :confused4: wrocilem sie na Orlen i mowie o zaistniałej sytuacji ale oni zapewnili mnie ze byla akurat dzisiaj dostawa i nie ma możliwosci braku ropy, a nawet jesli dystrybutor nie podawałby paliwa zatrzymalby sie, wiec wyjechalem i mysle sobie ze cos mi sie pewnie zepsuło ale dla pewności jak bede wracał to stanę na stacji bp. Zatankowałem na stacji bp za 20 zł i oczywisice komputer odrazu pokazał przypływ paliwa o te prawie 5 litrów :kox:

Morał z tego taki że stracilem 35 zł a nic ropki na Orlenie nie dostałem :confused4:

Opublikowano

To jak sam nie lałeś do baku. NIe widziałeś że paliwo nie leci :decayed:

Opublikowano

dzisiaj mialem ciekawa przypadłość tankowalem na szczescie jedynie za 35 zł na orlenie ON wyjeżdżam ze stacji a tu komputer nie pokazal zadnej zmiany w ilosci paliwa :confused4: stanąłem na poboczu bo mógł sie jeszcze nie ustabilizować ale niestety dalej bez zmian :confused4: wrocilem sie na Orlen i mowie o zaistniałej sytuacji ale oni zapewnili mnie ze byla akurat dzisiaj dostawa i nie ma możliwosci braku ropy, a nawet jesli dystrybutor nie podawałby paliwa zatrzymalby sie, wiec wyjechalem i mysle sobie ze cos mi sie pewnie zepsuło ale dla pewności jak bede wracał to stanę na stacji bp. Zatankowałem na stacji bp za 20 zł i oczywisice komputer odrazu pokazał przypływ paliwa o te prawie 5 litrów :kox:

Morał z tego taki że stracilem 35 zł a nic ropki na Orlenie nie dostałem :confused4:

Też raz miałem taki przypadek zatankowałem za 50 zł i ropki nic się nie wlało musiałem tankować na innym CPN bo bym do domu nie dojechał

Opublikowano

ponoc ma byl zima tysiac lecia :kox: i trzeba oponki z kolcami :evil:

pfff... nie przesadzaj :decayed::tongue4: