slaweq Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 Kurcze przegapilem Spota :doh1: Jak większość
bracus Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 trzeba było się przytargać na Dynówkę naprawdę fajnie było
wrclaguna Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Kurcze przegapilem Spota :doh1: Jak większość To kiedy nastepny bedzie
GM Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Kurcze przegapilem Spota :doh1: Jak większość To kiedy nastepny bedzie :co: chyba w październiku :polew:
Plugibugi Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Sławeq sorki za dziś ale to było specjalnie hi deptak prosto pod moją A4 hi
slaweq Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2011 Panowie mam propozycję niewielkich zmian odnośnie spotów..., Niedziela o godz 16 to jest chyba ch**owa godzina. Co Wy na to, żeby w lecie jak jest długi dzień spoty robić o godzinie 18 czy 19? Do południa spędzamy czas z zonami/dziewczynami/kochankami a wieczorkiem na spota? Sławeq sorki za dziś ale to było specjalnie hi deptak prosto pod moją A4 hi hehe
grzes1150 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Panowie mam propozycję niewielkich zmian odnośnie spotów..., Niedziela o godz 16 to jest chyba ch**owa godzina. Co Wy na to, żeby w lecie jak jest długi dzień spoty robić o godzinie 18 czy 19? Do południa spędzamy czas z zonami/dziewczynami/kochankami a wieczorkiem na spota? Już kiedyś o tym chyba rozmawialiśmy :good: Może zapodaj ankietę niech się inni określą
slaweq Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2011 Już kiedyś o tym chyba rozmawialiśmy :good: Może zapodaj ankietę niech się inni określą Mnie chyba przy tej rozmowie nie było Ankieta dodana
GM Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Panowie mam propozycję niewielkich zmian odnośnie spotów..., Niedziela o godz 16 to jest chyba ch**owa godzina. Co Wy na to, żeby w lecie jak jest długi dzień spoty robić o godzinie 18 czy 19? zon Do południa spędzamy czas z żonami/dziewczynami/kochankami a wieczorkiem na spota? .... zapomniałeś o chłopakach , a tak serio to w 100% popieram pomysł głos w ankiecie już oddany
wrclaguna Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Pewnie na 19 zrobimy Spota A odnosnie tego grilla :gwizdanie: panowie nie wstdzcie sie kiedy robimy :?: Ja juz zapewniam kuraki , boczus , karkoweczke itd.
slaweq Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 15 głosów oddanych w ankiecie to zamykam Od następnego spota do odwołania spotykamy się co drugą niedziele o 19 na Podpromiu
bracus Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Panowie mam propozycję niewielkich zmian odnośnie spotów..., Niedziela o godz 16 to jest chyba ch**owa godzina. Co Wy na to, żeby w lecie jak jest długi dzień spoty robić o godzinie 18 czy 19? Do południa spędzamy czas z zonami/dziewczynami/kochankami a wieczorkiem na spota? 15 głosów oddanych w ankiecie to zamykam a po jaką cholere głosują ci co ich na spotach i tak niema ? powiedzcie mi kiedy było 15 osób na spocie ? wróć powiedzcie mi kiedy było 10 osób...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 eee tam, ja byłem ze 3 razy http://www.youtube.com/watch?v=fHNQNJlTW_g
grzes1150 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Panowie mam propozycję niewielkich zmian odnośnie spotów..., Niedziela o godz 16 to jest chyba ch**owa godzina. Co Wy na to, żeby w lecie jak jest długi dzień spoty robić o godzinie 18 czy 19? Do południa spędzamy czas z zonami/dziewczynami/kochankami a wieczorkiem na spota? 15 głosów oddanych w ankiecie to zamykam a po jaką cholere głosują ci co ich na spotach i tak niema ? powiedzcie mi kiedy było 15 osób na spocie ? wróć powiedzcie mi kiedy było 10 osób... Powiem tak ... u nas stawiamy bardziej na jakość a nie na ilość a te 15 głosów to może od tych którzy się nie pokazywali na spocie bo im godz. 16 nie odpowiadała Pozdro dla wszystkich!!!
bracus Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 grzes sam nie wierzysz w to co piszesz o ile 3 - 4 osoby to "jakość" to ok :-)
slaweq Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2011 Panowie mam propozycję niewielkich zmian odnośnie spotów..., Niedziela o godz 16 to jest chyba ch**owa godzina. Co Wy na to, żeby w lecie jak jest długi dzień spoty robić o godzinie 18 czy 19? Do południa spędzamy czas z zonami/dziewczynami/kochankami a wieczorkiem na spota? 15 głosów oddanych w ankiecie to zamykam a po jaką cholere głosują ci co ich na spotach i tak niema ? powiedzcie mi kiedy było 15 osób na spocie ? wróć powiedzcie mi kiedy było 10 osób... 2 albo 3 spoty temu było ponad 10 aut
bracus Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Sławek raz na rok i na sylwestrowo/noworocznym drugi raz :-) ale oby było lepiej
wrclaguna Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 No oczywiscie , ze bylo z 10 autek chyba ze dwa Spoty temu
Rekomendowane odpowiedzi