Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ale pada :kox:

Ja właśnie byłem polatać bokami :quattro: wszystkie drogi poza miastem są idealne :kox:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kiedy następny spot?

Opublikowano

Pany pasuje zrobić ostatni SPOT w tym roku tj. 23 grudnia (jak dozyjemy :decayed: )

---------- Post dopisany at 10:02 ---------- Poprzedni post napisany at 07:02 ----------

Rzeszów

czarny Ford Focus WE 588CW

czarny Ford Mondeo WE 594CW

Sfora.pl - Oto numery aut tajniaków z radarami. Unikniesz mandatu

Opublikowano
Pany pasuje zrobić ostatni SPOT w tym roku tj. 23 grudnia (jak dozyjemy :decayed: )

---------- Post dopisany at 10:02 ---------- Poprzedni post napisany at 07:02 ----------

Rzeszów

Trzeba mieć się na baczności bo te nawet nie będą zatrzymywać tylko do domu przyjdzie kwitek do płacenia bez zdjęcia :facepalm:

Opublikowano

Rzeszów

Jest jeszcze u nas oznakowany żółty ​PEUGEOT PARTNER WE 214EC

Opublikowano

dzisiaj zajechałem na stację paliw, na środku stoi rozkraczony nowszy passat - Pani stwierdziła że auto po prostu stanęło i sorry ale nie może go odpalić i odjechać oraz że czeka na lawetę. zapytałem co się stało a Ona na to że świeciła się kontrolka niskiego poziomu oleju a kiedy zatankowała i ruszyła - samochód po prostu zgasł i już nie zapalił.

pomyślałem i po 15 minutach auto było na chodzie. pytanie : co było przyczyną awarii ?

Kto trafi - stawiam browara :wink:

Opublikowano
dzisiaj zajechałem na stację paliw, na środku stoi rozkraczony nowszy passat - Pani stwierdziła że auto po prostu stanęło i sorry ale nie może go odpalić i odjechać oraz że czeka na lawetę. zapytałem co się stało a Ona na to że świeciła się kontrolka niskiego poziomu oleju a kiedy zatankowała i ruszyła - samochód po prostu zgasł i już nie zapalił.

pomyślałem i po 15 minutach auto było na chodzie. pytanie : co było przyczyną awarii ?

Kto trafi - stawiam browara :wink:

zatankowała benzyne do tdi???

Opublikowano

otworzyłeś maskę i zamknąłeś, hehe

Opublikowano

nieeeee :decayed:

Opublikowano

dobra Jarek nie wkurwiaj mnie przed spaniem, gadaj co to było :decayed::decayed:

Opublikowano

hahahaha :decayed:

właśnie poziom oleju :naughty:. auto sygnalizowało to kontrolką a Baba nic więc Passat się wqrwił i zgasł. Baba kupiła litr syntetyka, dolałem i zapaliło na dyg :naughty:

Myslałem że zrobi mi laskę za tę przysługę ale się myliłem :whistling:

Na moją osłodę zajechała laweta którą Ona sama wezwała i zapłaciła 150 za dojazd a Sama ochoczo pomknęła na Rzeszów :polew:

Opublikowano

najprostsze rozwiazania sa najlepsze:grin::grin:

Opublikowano

Koledzy kupiłem olej olej MOTUL 8100 X-clean C3 5W-40 5L (2835621623) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. mam go odebrać osobiście przed świętami. Pytanie do was jak wygląda oryginał butli, ma też mieć odklejaną etykietę ? Facet ten co mi sprzedał mówił, że nie ma paragonu ale wygrał go na jakimś zjeździe Audi w Rzeszowie. Było coś takiego ostatnio ?

Opublikowano

Pewnie pod Autorudem na niedawnym Zlocie Audic :wink:

---------- Post dopisany at 23:58 ---------- Poprzedni post napisany at 23:56 ----------

Kolega Dziku na Forum handluje Motulem :yes2:

Opublikowano

To ja wiem, że on handluje to spoko to mi się udało za 110zł :P kupić X-Cleana C3 a u dzika taki sam 150zl + przesyłką. Więc jakieś 60zł jestem do przodu :)

Opublikowano

jeśli Gościu dostał za darmo to i sprzedał w dobrej cenie :wink:

Opublikowano
Koledzy kupiłem olej olej MOTUL 8100 X-clean C3 5W-40 5L (2835621623) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. mam go odebrać osobiście przed świętami. Pytanie do was jak wygląda oryginał butli, ma też mieć odklejaną etykietę ? Facet ten co mi sprzedał mówił, że nie ma paragonu ale wygrał go na jakimś zjeździe Audi w Rzeszowie. Było coś takiego ostatnio ?

tu masz temat: http://a4-klub.pl/silniki-diesla-29/all-tdi-prawda-falsz-olej-motul-181442/index28.html#post3184499

Opublikowano
Pewnie pod Autorudem na niedawnym Zlocie Audic :wink:

---------- Post dopisany at 23:58 ---------- Poprzedni post napisany at 23:56 ----------

Kolega Dziku na Forum handluje Motulem :yes2:

Piszesz o niedawnym zlocie pod Autorudem; czy to są jakieś zloty cykliczne?? Kiedy to było? Pytam z ciekawości bo mieszkam niedaleko Autorud:wink: