Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, poszukuję kogoś kto będzie w stanie podpiąć pod komputer moje A4 B5.

Oczywiście nie za darmo.

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie, poszukuję kogoś kto będzie w stanie podpiąć pod komputer moje A4 B5.

Oczywiście nie za darmo.

zależy co potrzebujesz zrobić

Opublikowano

Na trasie RZESZOW-ŁANCUT stoją NON STOP :wink:

Jak zawsze koło młyna z boczku oraz w KRASNEM koło stacji .

Opublikowano

Na trasie RZESZOW-ŁANCUT stoją NON STOP :wink:

Jak zawsze koło młyna z boczku oraz w KRASNEM koło stacji .

Rzeszów - Ropczyce też dzień w dzień obstawione. Jak nie te nowe inspekcji to latają stare: Vectra i Vito

Opublikowano

Moi Sąsiedzi... :facepalm:

Niebieskooki.

Dodano 2012-12-17 13:00:26 przez RSOZ Rzeszów

haski.jpg

Każde postępowanie człowieka można usprawiedliwić ale ciężko jest nam go zrozumieć. Do jednej z rzeszowskich lecznic zgłosili się młodzi ludzie w wieku ok. 20-25 lat ze swoim 3,5 miesięcznym szczeniakiem o pięknych niebieskich oczach. Pewnie przez nieuwagę piesek uległ wypadkowi samochodowemu, w którym doznał złamania tylnych łapek oraz złamania miednicy. Wydawałoby się, że przyjechali do lecznicy z oczywistych powodów (pojawiły się nawet łzy)– aby ratować życie i leczyć swojego małego przyjaciela. Lekarz wet. zbadał pieska informując opiekunów o konieczności wykonania operacji ponieważ złamania same się nie zrosną. I tu zaskoczenie, po informacji o ewentualnych kosztach związanych z operacją i leczeniem psiaka, młodzi ludzie zaczęli rozważać możliwość eutanazji kierując się wyłącznie brakiem pieniędzy. Ta historia pokazuje przewrotne oblicze ludzkiej natury, brak odpowiedzialności, wyobraźni, konsekwencji, egoizm, łatwość w rezygnowaniu z życia istoty, za którą byli odpowiedzialni. A przecież zawsze można znaleźć inne, lepsze rozwiązanie… ale to wiąże się z dojrzałością i odwagą w zmierzeniu się z problemem. Niestety w tym przypadku jak i w wielu podobnych kolejny raz zawiodło człowieczeństwo, a raczej jego brak.

Piesek znajduje się pod opieką RSOZ.

Opublikowano

zdjecie.jpg

Panowie mam problem ;D Jak na zdjeciu wyskakuje mi blad i miga (wyskakuje dopiero po wlaczeniu swiatel) , tak samo miga ta mniejsza kontrolka (!) Oprocz tego predkosciomierz spada na 0 ;/ Po ponownycm wlaczeniu auta jest ok. Niewiem czy ma to cos do rzeczy ale ostatnio zmienilem na nowe przetwornice z zarowkami i nowe postojowki ledowe

ratunku haha

Opublikowano
http://s2.postimage.org/nurtcmof9/zdjecie.jpg

Panowie mam problem ;D Jak na zdjeciu wyskakuje mi blad i miga (wyskakuje dopiero po wlaczeniu swiatel) , tak samo miga ta mniejsza kontrolka (!) Oprocz tego predkosciomierz spada na 0 ;/ Po ponownycm wlaczeniu auta jest ok. Niewiem czy ma to cos do rzeczy ale ostatnio zmienilem na nowe przetwornice z zarowkami i nowe postojowki ledowe

ratunku haha

Jak xenon originalny a nie żaden HID to obstawiam że te nieszczęsne postojówki sieją po sterowniku ABSu :grin: Pozdrawiam!!!!

Opublikowano

Kto jutro wybiera się na spot. Będzie dzielenie opłatkiem. Haha

Opublikowano

Plugibugi​ - co teraz ? jakieś B8 ?

Opublikowano
http://s2.postimage.org/nurtcmof9/zdjecie.jpg

ratunku haha

Jak xenon originalny a nie żaden HID to obstawiam że te nieszczęsne postojówki sieją po sterowniku ABSu :grin: Pozdrawiam!!!!

A jeżeli to wina postojowek to jet to problem? Bo jak wylacze auto i wlacze znowu to jest ok Pytam bo niechce nadrobić sobie problemów przez to

Opublikowano

r4fcio auto stoi w cieple czy na mrozie? Ja raz odpalając na mrozie miałem taki bajer jak Ty na FISie. Jeśli z hamulcami wszystko ok, to poczekaj jak będzie cieplej i jak będzie podobnie, to wtedy się martw bo mróz potrafi często sobie jaja z nas robić. :decayed: No chyba że u Ciebie rzeczywiście coś od oświetlenia to powoduje...

Opublikowano

Auto ciagle na zewnątrz i w sumie rzeczywiście ciagle po minus 10 i wiecej ZObacze w pon niby ma być odwilż

Opublikowano

chłopaki o 19:30 jestem na hoffmanowej na gokartach, jak nie jesteście w wirze świątecznych przygotowań to wpadac

Opublikowano

A mi dzisiaj po przejechaniu dość dynamicznie 25km pod koniec zapaliła się kontrolka od ESP a w module kierownicy znalazłem 18258/P1850 - Powertrain Data Bus: Missing Message from ECU :kwasny: Po ponownym odpaleniu kontrolka normalnie zgasła a błąd był sporadyczny. Ki diabeł??? :kwasny: Dodam że od dłuższego czasu nie działą też tempomat mimo podmieniania manetki i czujnika sprzęgła :whistling: Co to się dzieje z tą padliną?????? :decayed:

Opublikowano

Kto zgłasza dziś zamierzaną obecność na spocie? Ja jak dam radę to się zjawię. :wink:

Opublikowano

Autko umyte pojawię się