Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

do neta się podłączyli z nim?

Opublikowano

.....eeech :kwasny: do neta i aktualizowali sobie Polskiego VCDS :kox:...........bo mozna sciagnac za darmo :facepalm:

A mowiłem i przestrzegałem :doh:

Opublikowano

.....eeech :kwasny: do neta i aktualizowali sobie Polskiego VCDS :kox:...........bo mozna sciagnac za darmo :facepalm:

no najgorsze i najprostsze żeby uwalić

---------- Post dopisany at 19:48 ---------- Poprzedni post napisany at 13:33 ----------

ktoś coś wie o tym aucie??

Oferta - Audi A4 - AUDI A4 Z 2002 ROKU, SAMOCHÓD SPROWADZIŁEM DLA SIEBIE SAM OSOBIŚCIE ZE SZWAJCARII W 2009 ROKU. SAMOCHÓD 100 PROCENT BEZWYPADKOWY, P

Opublikowano

Panowie trzeba chyba zmienić miejscówkę na niedzielę bo jest święto 3 Kingów i Parking będzie zamknięty

Opublikowano

no najgorsze i najprostsze żeby uwalić

---------- Post dopisany at 19:48 ---------- Poprzedni post napisany at 13:33 ----------

ktoś coś wie o tym aucie??

Oferta - Audi A4 - AUDI A4 Z 2002 ROKU, SAMOCHÓD SPROWADZIŁEM DLA SIEBIE SAM OSOBIŚCIE ZE SZWAJCARII W 2009 ROKU. SAMOCHÓD 100 PROCENT BEZWYPADKOWY, P

Chcesz kupić takiego paścia że pytasz??? :whistling: Widać że auto ostro wydymane i na dodatek multitronic :facepalm: Naruchaj trochę siana to Ci swoją "padlinę" sprzedam :naughty:

Opublikowano
Panowie trzeba chyba zmienić miejscówkę na niedzielę bo jest święto 3 Kingów i Parking będzie zamknięty

Racja, pewnie będzie zamknięty. Tak też było na spocie 11 listopada roku ubiegłego. :wink:

Opublikowano

i pod maską mi wygląda na AVJ a moc wpisana jak w BFB

---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:38 ----------

Racja, pewnie będzie zamknięty. Tak też było na spocie 11 listopada roku ubiegłego. :wink:

Może śniegu naspruszy to zrobił by na jakimś dużym parkingu? :naughty:

Opublikowano

Chcesz kupić takiego paścia że pytasz??? :whistling: Widać że auto ostro wydymane i na dodatek multitronic :facepalm: Naruchaj trochę siana to Ci swoją "padlinę" sprzedam :naughty:

auto już kupione, ale nie przeze mnie-dowiedziałem się o tym po fakcie, a pytam tylko kontrolnie. Ile więcej cenisz swojego potwora?

Opublikowano

Ile więcej cenisz swojego potwora?

Wiesz nigdy tak na prawdę się nie zastanawiałem... :decayed: za bardzo się do niego przywiązałem i chyba go ngdy nie sprzedam... był ze mną w te dobre jak i złe życia chwile :whistling:

Opublikowano
;)
Opublikowano

Pany listwy s-line na drzwi - z B7 podejdą do B6 bez problemu ?

---------- Post dopisany at 09:41 ---------- Poprzedni post napisany at 09:40 ----------

jest różnica między sedanem a avantem ?

Opublikowano

Tak podejdą :wink: Roznice polegają tylko na kształcie tylnej ramki szyb miedzy sedan a avant .

Opublikowano

to jak z tą miejscówką?? na jutro?

Opublikowano
Opublikowano

dzięki Grześ, zakupiłem listewki :wink:

Opublikowano

Tak bedzie działac :wink: tylko trzeba zakodować pod AUX w 56 RADIO

Opublikowano

Chłopaki jak z tą miejscówką na jutro? :naughty:

Opublikowano

dokładnie trzeba coś wymyślić :D

Opublikowano
  • Autor

Gdyby górny parking w płazie był zamknięty, to żeby daleko nie jeździć proponuje parking obok Leclerca. Sklep zamknięty to będzie pusto.