wrclaguna Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 cholera same nieszczęscia ostatnio laptop wpadł mi do basenu
tomekhxc Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 to z laptopem do basenu chodzisz ?
wrclaguna Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 to z laptopem do basenu chodzisz ? połozyłem sobie na chwile z boku bo chciałem wody dolać
tomekhxc Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 ktoś ma zdjęcia ze spota to wrzucać
wrclaguna Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Najlepsze z tego Zlotu to chyba były frytki z posypka
Kazek 1.9 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Tak że tego Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Były też fury grubo porezane : a tutaj Ekipa z Podkarpacia na poważnie : a po sugestii Fotografa "powiedzcie coś śmiesznego" , rzuciłem "Kazek ma najmniejszego !" Kaziu to pierwszy z prawej Reprezentacja udana, zgrana i wesoła : Dużo śmiechu
Kazek 1.9 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Klasa sama w sobie jaruś teraz czekamy na przejście z pasjonata na klubowicza hah Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
Gość harry19-19 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Kazek a co to za moje foto tu robi ??
Kazek 1.9 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Prezes byłeś z nami duchem wiec trzeba było dodać Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Były też fury grubo porezane : a tutaj Ekipa z Podkarpacia na poważnie : a po sugestii Fotografa "powiedzcie coś śmiesznego" , rzuciłem "Kazek ma najmniejszego !" Kaziu to pierwszy z prawej Reprezentacja udana, zgrana i wesoła : Dużo śmiechu Jedyne kogo zabrakło na fotce to Czaki 89 ale wkońcu zawitał do naszego grona no i wiadome kamza fury nie było za niskie auto żeby wjechać za brame Tak że tego Jaruś
Gość harry19-19 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Kazek od odpuszczę ci to , ale następnym razem jak zobaczę zdjęcie i bez mojej zgody to już będziesz miał doczynienia ze mną
Czaki89 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) Piękne Hostessy, super body kity, grube projekty,muchy, niczego nie brakowało Pozdrawiam i dzięki za spocik. Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez Czaki89
wrclaguna Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Kazek od odpuszczę ci to , ale następnym razem jak zobaczę zdjęcie i bez mojej zgody to już będziesz miał doczynienia ze mną Za pogrózki jest ban
alfar Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Widzę, że super imprezka mnie ominęła nie dość, że fura u mechanika to jeszcze w Sączu jestem. Dziadek ma 95 lat urodziny trzeba życzenia złożyć i wypić zdrowie Następnej nie odpuszczę Pozdrowienia dla Ekipy z Podkarpacia Wysłano ze Strefy Mroku
Gość harry19-19 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Kazek od odpuszczę ci to , ale następnym razem jak zobaczę zdjęcie i bez mojej zgody to już będziesz miał doczynienia ze mną Za pogrózki jest ban Grzesiu regulamin inaczej odpowiada 3 punkty = 15 dniowa moderacja nowych wątków i postów
Grzechoo131 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 u mnie jak na złość w piątek zdechł alternator, a miałem ochote coś chlapnąć z Wami
Kazek 1.9 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Jeszcze będzie nie jedna okazja na jakieś piwko czy coś mocniejszego Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
tomekhxc Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Widzę, że super imprezka mnie ominęła nie dość, że fura u mechanika to jeszcze w Sączu jestem. Dziadek ma 95 lat urodziny trzeba życzenia złożyć i wypić zdrowie Następnej nie odpuszczę Pozdrowienia dla Ekipy z Podkarpacia Wysłano ze Strefy Mroku zdrowie dziadka
alfar Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 A dzięki przekażę mu Wysłano ze Strefy Mroku
Rekomendowane odpowiedzi