Gość elmo Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 ja też się pojawie albo przed 14 albo z opóźnieniem ale będę!
GM Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Widzę, ze frekwencja na spocie bedzie słaba... GM, Hauzer, a co z Wami?????????? Ja będę napewno... Mam nadzieje, ze nie sam... Czyli oficjalnie: SPOT RZESZOWSKI DATA: 3 LUTY 2008 MIEJSCE: PARKING PRZY URZĘDZIE WOJEWÓDZKIM (UW) GODZINA: 14 OBECNOŚĆ: OBOWIĄZKOWA Lista chętnych: - Szuder - Slaweq - mA4ciek - Andrzej - ja oczywiscie jestem chetny ale jednak nie bede w stani sie pojawic 3-go na spocie (pracuje ) ;(
slaweq Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2008 GM odwiedzimy Cie w pracy całą ekipą :>
GM Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 GM odwiedzimy Cie w pracy całą ekipą :> Slaweq oczywiscie zapraszam parking duży :polew: a wtedy moge wam zagwarantowac ze bede z wami duchem,ciałem,i nawet mój samochód bedzie z wami tylko powiedz w której czesci mam zaparkować
Iverson Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 będzie jeszcze zima czy nie, może bym fele założył!!??
Hauzer Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 A co ze mną to lepiej niepytaj. Tyram cały miesiąc po 16-18 godzin dziennie a na spocik to niewiem cz dam rade przyjechać, kolejna niedziela w pracy się szykuje
Gość elmo Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 mam pomysł jak sie zrobi ciepło to zapraszamy wszystkich do Arłamowa na spot :-) warunki są tam takie - > http://pl.youtube.com/watch?v=sG3uhUdx08o&feature=related 1200m prostej pas lotniska z boku plac duży na grilla i parking, wiec jak by byli chętni to możemy pomyśleć bliżej wiosny :-) WADY: trudny dojazd, trzeba max w 2 auta jeździć ja jechałem w 4 równolegle i wywaliło mi przednia szybę kamieniem :-( ZALETY: zabawa na cały dzień, piękne widoki, pod koniec prostej można załapać 180km/h , asfalt prosty bez dziur
dsz33 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Arłamów :> polecam także Pas lotniskowy niczego sobie jest można testy zrobić. Tylko z tego co pamietam to nieliczni by tam dojechali bo na pas raczej trudno ludziom trafić przez lasy Ale warunki na spota idealne
slaweq Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2008 Musze przyznać że pomysł z Arłamowem jest przedniej marki
Szuder Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Mi tez się podoba pomysł z Arłamowem... Tylko czy ja tam dojade, skoro jest utrudniony dojazd??? Ja czasem mam problem z przejechaniem większych progów zwalniających...
Gość elmo Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 myśmy za każdy razem trafiali inna drogą :-) raz przez las....a raz asfaltową piękną dróżką .... wiec albo by sie ludziom namiar gps albo pierwsze spotkanie w jakimś ogólno dostępnym miejscu i wtedy wspólny 5km dojazd do samego lotniska.
mA4ciek Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 To może na wiosne pomyślimy poważnie nad wypadem do Arłamowa...
Iverson Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Kuwa ja też się piszę-----zajebiaszcza sprawa ten Arłamów. lepiej umówic się w jakimś centrum i razem pojechac ekipą co??
Szuder Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Iverson, masz rację, najlepiej spotkać się w ogólne znanym miejscu i razem tam pojechac...
Iverson Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Szuderku wyslij mi mejlikiem prędziutko ten filmik ze spota. dziekuję!! [email protected]
Szuder Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Iverson, nie mam go przy sobie, bo jestem w pracy. Mam go w domu, u rodziców. Jak bede u nich na weekendzie, to Ci wyśle...
Iverson Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Oka , może nagracie jakis nowy na spocie w niedzielę
slaweq Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Opublikowano 1 Lutego 2008 Panowie mysle że dyskusja odnosnie jazdy na Arłamów jest zbędna... wiadomo że jak już to razem jedziemy a nie kazdy osobno
Iverson Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Właśnie se policzyłem Tarnobrzeg-Arłamów 220 km -nie ma gdzieś bliżej jakiegoś lotniska....a może to dobry pomysł na spota majówkowego, jak bedzie długi weekend.
slaweq Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Opublikowano 1 Lutego 2008 Iverson nie narzekaj, że daleko Angela na spot do Tarnowa jechala z Wawy ok 300 km
Rekomendowane odpowiedzi