Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polecam sonax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpadam po weekendzie na testy :wink:

Tapnięte z SGS III

Opublikowano

zusy3a2e.jpg

Tak wyglądają u mnie krople na masce po miesiacu od nałożenia QD z angelwax zobaczymy co potrafi ten sonax :-)

Opublikowano
Wpadam po weekendzie na testy :wink:

Tapnięte z SGS III

Mogę Ci trochę odlać BSD na próbę :naughty:

Opublikowano

Dużo tego masz? Tez bym się skusił na jakąś próbkę :-P oczywiście zapłacę ile będziesz tam sobie życzył :-) z mikim mamy w planach to kupić, ale wiadomo przyda się najpierw przetestować

Opublikowano

Jakieś 950ml mam jeszcze :decayed:

Meguairs Class Cleaner też mam prawie litra :decayed:

Opublikowano

W arsenale QD trzeba miec, a ze rozne to normlane jak ze wszystkim.

Opublikowano

Z Krzychem planujemy zakup grupowy :wink:

Ale nie omieszkam skorzystać z propozycji :wink: oczywiście zapłacę :decayed:

Tapnięte z SGS III

Opublikowano

U mojego ziomka masz 35zł/1l więc opłacalność duża.

Keep it Clean

Także nie wiem, czy opłaca się bańkę na 2 brać :decayed:

Polecam gościa.

Opublikowano

Ja do tej pory używałem z Sonax-a: płynu do spryskiwaczy zimowego, mleczka do tapicerki skórzanej, pasty do chromów, wosku koloryzującego i płynu do felg i mogę powiedzieć, że są całkiem przyzwoite.

Opublikowano

Wosk koloryzujacy - no comment.

Plyn sonaxa zwlaszcza zimowy to jeden z lepszych na rynku. Za jakosc sie placi, ale warto. Kto uzywal ten wie.

Opublikowano

Plyn sonaxa zwlaszcza zimowy to jeden z lepszych na rynku. Za jakosc sie placi, ale warto. Kto uzywal ten wie.

Letni też daje radę. Mam koncentrat letni xtreme, ładnie pachnie, nie zostawia syfu i domywa :wink:

Opublikowano

Nigdy nic co sprzedają w supermarketach jak sonax nie będzie serią premium.

Opublikowano
Wosk koloryzujacy - no comment

Może dla ciebie no comment, rzeczywiście d*py nie urywa, ale ja jakoś nie narzekam dlatego oceniam go jako przyzwoity a nie super czy extra:wink:

Opublikowano

Oczywiście podpierasz swoją opinię wieloletnimi testami i porownaniami w tej dziedzinie?

Wysłane z mojego GT-I9070

Opublikowano

Spróbuj preparatów które może kupić tylko ktoś kto ma działaność lakiernictwo lub konserwacja wtedy zobaczysz o czym mówię jak zrobić auto w 30minut na wysoki połysk.

Opublikowano

VTG o czym Ty piszesz?

d*py nie urywa to malo powiedziane. Tego typu preparaty to nic innego jak chwyt marketingowy.

Opublikowano
VTG o czym Ty piszesz?

d*py nie urywa to malo powiedziane. Tego typu preparaty to nic innego jak chwyt marketingowy.

Ale on piszę chyba o Sonax jako całości, że to kupa.

---------- Post dopisany at 23:34 ---------- Poprzedni post napisany at 23:33 ----------

Fakt, Brilliant Shine Detailer nie dostaniesz w supermarketach ale Polimer Net Shield, czy płyn do spryskiwaczy, który gniecie inne na rynku dostaniesz :decayed:

Niektórym bardzo ciężko przełknąć, że SONAX może konkurować z Zymolem :polew:

Kosmetyka aut :: Zaloguj

Kosmetyka aut :: Zaloguj

Opublikowano

miałem sonaxa xtreme do czyszczenia felg ale rewelacji nie było, za to kolega mi polecił jakiś wosk tego producenta i zobaczymy jak się ociepli to przetestuję

Opublikowano

Sonax ogolnie jako firma, to potega. Posiada ogromne zaplecze, labolatoria badawcze, wiedze i doswiadczenie. Nie celuja ze swoimi srodkami w najwyzsza polke. Sa mniej wiecej jak Meguairs. ale, ze tamci pochodza ze stanow to ogolne och i ach. Jedni i drudzy robia dobre srodki, czasem im sie zdarza bardzo dobre. Megs w stanach jest tani jak barsz, znacznie tanszy jak sonax czy zolwik w hipermarkecie, niestety marze, podatki i clo czynia go u nas droga zabawa.

Opublikowano

Dziś na carrefourze rano trafiłem na letnie płyny do spryskiwaczy Sonaxa. Xtreme nano taki fioletowy za 9,99zł/4l i cytrynowy za 8,99/4l. Wziałem oba na próbę, cena chyba OK, bo półka już prawie pusta była tylko 3 pojemniki stały...