kasia 1983 Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Witam ostatnio pod prawym kolem troche blizej srodka zauwazylam plame oleju przepraszam za opis ale jak widzicie jestem kobieta i licze na meska pomoc z waszej strony, jestem aktualnie w holandii a za tydzien mam jechac do Polski 1000 km i nie wiem czy ryzykowac z czyms takim samochod chodzi rowno nie szarpie nic sie z nim nie dzieje tylko ta plama nie wiem czy ryzykowac nim wyjazd po Polski audi a4 b6 automat multitronic
Fr0styyy. Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Na pewno spod skrzyni? Może spod miski kapie? Sprawdzałaś stan oleju w silniku?
Rafal-L Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Ciezko bedzie tak okresilc skad ten olej leci, moze to byc rownie dobrze olej silnikowy, lub wspomagania albo ze skrzyni.... wiec najlepiej aby ktos sprawdzil podwozie i okresil skad jest wyciek...
kasia 1983 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Opublikowano 16 Marca 2013 Dzieki za pomoc wiecie jestem tu sama jak palec duzo sie dowiedzialam dzieki forum dopiero zaczynam bawic sie z audi to dopiero poczatki ale szybko sie ucze dzisiaj wjade na kanal i popatrze
Rekomendowane odpowiedzi