Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Zarysowany zderzak ;/ Pomocy!!! jak sie uporać z tym zadrapaniem na lakierze???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jesli jest to normalnie zrobione to lakier wytrzyma

Opublikowano

O lakier w tym miejscu sie nie boje:) jest pewny w tym miejscu jak i caly ;] nie powinien odprysnąć. Także spróbuje jak mowicie papier scierny pasta szmatka i do dzieła ...:)

---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:19 ----------

hmmm a ja to widze inczej, papier wodny ale 2000 a nie 2500, na mokro delikatnie matujesz, póżniej pasta polerska, moze byc najtansza, ewentualnie podjec do lakiernika zeby machnol to miejsc, wezmie pare zł, a co do błotnika, 2 opcje, przyssawka i wybijak, ewentualnie dłuższa droga i mozolniejsza, koło i nadkole aut i od srodka wypchac ( tylko nie ostrymi krawedziami ), i jak w przypadku zderzaka, papier i pasta, papier kosztuje ok 2zł arkusz, wystarczy w zupełności, zwykła pasta polerska ok 15zł, szmatki w domu znajdziesz,

A co do tego papieru to nie porysuje nim lakieru bardziej?

Opublikowano

Papier 2000-2500, potem pasta Farecla G3 i polerka i śladu nie bedzie - sprawdzone

recznie to mozna się zaje..... a efektu nie bedzie

A co do tego papieru to nie porysuje nim lakieru bardziej?

wyrówna ale lakier zmatowieje

polerkę możesz sobie kupić np. taką

POLERKA SAMOCHODOWA 180mm 2450W PŁYNNA REGULACJA e (3106113444) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

mam już 3 lata i sporo samochodów zrobione

Opublikowano

nie porysujesz, zmatowieje ci lakier i trzeba to miejsce wypolerowac jakas pasta polerska :)

Opublikowano

Paste mam G3 ;) bo widze po opiniach ze Tempo to badziew jakis;p