Gość adus20 Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 jesli jest to normalnie zrobione to lakier wytrzyma
radzio93 Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Opublikowano 21 Marca 2013 O lakier w tym miejscu sie nie boje:) jest pewny w tym miejscu jak i caly ;] nie powinien odprysnąć. Także spróbuje jak mowicie papier scierny pasta szmatka i do dzieła ... ---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:19 ---------- hmmm a ja to widze inczej, papier wodny ale 2000 a nie 2500, na mokro delikatnie matujesz, póżniej pasta polerska, moze byc najtansza, ewentualnie podjec do lakiernika zeby machnol to miejsc, wezmie pare zł, a co do błotnika, 2 opcje, przyssawka i wybijak, ewentualnie dłuższa droga i mozolniejsza, koło i nadkole aut i od srodka wypchac ( tylko nie ostrymi krawedziami ), i jak w przypadku zderzaka, papier i pasta, papier kosztuje ok 2zł arkusz, wystarczy w zupełności, zwykła pasta polerska ok 15zł, szmatki w domu znajdziesz, A co do tego papieru to nie porysuje nim lakieru bardziej?
edekxp Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Papier 2000-2500, potem pasta Farecla G3 i polerka i śladu nie bedzie - sprawdzone recznie to mozna się zaje..... a efektu nie bedzie A co do tego papieru to nie porysuje nim lakieru bardziej? wyrówna ale lakier zmatowieje polerkę możesz sobie kupić np. taką POLERKA SAMOCHODOWA 180mm 2450W PŁYNNA REGULACJA e (3106113444) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. mam już 3 lata i sporo samochodów zrobione
Gość adus20 Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 nie porysujesz, zmatowieje ci lakier i trzeba to miejsce wypolerowac jakas pasta polerska
radzio93 Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Opublikowano 22 Marca 2013 Paste mam G3 bo widze po opiniach ze Tempo to badziew jakis;p
Rekomendowane odpowiedzi