skipy Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 :>Witajcie nosze sie z zamiarem kupna alu felg do mojego avanta b6, niestety zawieszenie standardowe :disgust :,planuje kupic 18 .40.225 czy ktos widzial jak to wyglada na zawiasie standartowym? czy wybranie profilu 45 zamiast 40 cos zmieni? Gdzie mozna kupic sprezyny obnizajace?moze rekomendujecie jakas marke?czy same sprezyny wystarcza? wie ktos ile kosztuja orginalne w sewisie? kolejne pytanie (nie do tego dzialu przepraszam)to czy idzie gdzies dostac listwy do srodka w kolorze aluminium i jaka cena?moje sa czarne niestety jaki koszt podswietlenia wentylacji w aucie bo troche dziwnie bez tego ,wczesniej w a6 mialem podswietlenie nawet w a3 2001 bylo a tu brak POZDRAWIAM!!!!!
pre_pl Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 czy wybranie profilu 45 zamiast 40 cos zmieni? wtedy raczej podniesiesz auto... średnica opony się zwiększy Napisz raczej jakie dokładnie opony (wymiary) brałbyś... Bo nie wiem która o profilu 45 miałaby być Gdzie mozna kupic sprezyny obnizajace? noooo... w sklepie.. albo allegro czy ebay.de (ja tam proponuję niemieckiego ebay'a) Na resztę pytań znam odpowiedź, ale to nie ten dział (zresztą są już wyjaśnione na forum, poszukaj)
skipy Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Opublikowano 4 Lipca 2008 myslalem o takich http://cgi.ebay.co.uk/18-rs6-alloy-wheels-tyres-for-audi-vw-golf-a3-a4-a6-t4_W0QQitemZ310063653326QQcmdZViewItem?hash=item310063653326&_trkparms=72%3A636%7C39%3A1%7C65%3A12&_trksid=p3286.c0.m14 wymienic same sprezyny, chce obnicyc o 2 gora 3cmm , jake beda wlasciwosci jezdne tj. czy musze wymieniac amortyzatory?
Rekomendowane odpowiedzi