jarko Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 No i nie znalazłem... Gdzieś miałem test z top geara, raczej zbyt pochlebnie się nie wypowiadali...
krzysiek23 Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 miałem różne opony na różnych samochodach dla próby do audi założyłem nexeny 3000 i muszę powiedzieć jest to rewelka! nie chodzi o oszczędzanie to po prostu dobra opona tu sie zgodze sam na nich smigam i sa naprawde dobre,na mokrej czy w zakretach nie ma problemu z nimi....i sa w dobrych cenach ja za 45-225-17 dalem cos kolo 230zl
lesand Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 a mozecie zapodac cene tych oponek 225x45x17 http://www.nexenshop.pl/sklep/product_info.php?products_id=47
spanky Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Opony z dolnej półki cenowej. Przywożę dużo w używce ze Szwajcarii tej firmy. Nie ma co porównywać z chińszczyzną typu Sunny, Nexen itd... chyba cos pomyliles ... nexen jest koreanski ...
Alzak Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Opublikowano 13 Lutego 2009 jak dla mnie obydwie firmy sa dobre ale wydaje mi sie ze nexeny byly troszeczke cichsze na nankangach przejechane juz jakies 7tys no i ostatnio nawet na snieg sie zalapaly ale na snieg to ich nie polecam tragedia no ale wkoncu to sa letnie oponki
Rekomendowane odpowiedzi