spanky Opublikowano 10 Grudnia 2006 Opublikowano 10 Grudnia 2006 zmieniony układ paliwowy mozesz troszke bardziej rozwinac swoja wypowiedz ... ;-) inny filtr paliwa - także pierdoły Wydawało mi się, że coś jeszcze... Ale generalnie reszta to to samo co AFN... Nie jestem pewien, ale strzelam że mogą się różnic skrzynie biegów... dopytuje sie bo sam mam AVG i ciezko zalezc jakies informacje na temat różnicy AFN / AVG .... do niektórych sam doszedłem stawiajac obok swojego drugie A4 z AFN-em pod maska .... ;-)
spanky Opublikowano 10 Grudnia 2006 Opublikowano 10 Grudnia 2006 eee ja robilem avg i znam róznice to moze zdradzisz tajemnice ..... :twisted:
Piotr Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2006 eee ja robilem avg i znam róznice to moze zdradzisz tajemnice ..... :twisted: Tez mnie to interesuje... i moze od razu napiszesz mi (tu albo na priv) ile u Ciebie taki zabieg kosztuje ?
pre_pl Opublikowano 10 Grudnia 2006 Opublikowano 10 Grudnia 2006 informacje na temat różnicy AFN / AVG http://www.diagtronik.pl/forum/viewtopic.php?p=22510#22510 niezawiele, ale coś
ctv Opublikowano 10 Grudnia 2006 Opublikowano 10 Grudnia 2006 avg komputer flash,wiazka nowszego typu,stary silnik ala 1z
Rekomendowane odpowiedzi